Waarom is de Asus ZenBook UX410 de beste laptop 14 inch?


Als je op zoek bent naar de voor jou beste laptop in het populaire 14 inch formaat moet je vooral eens kijken naar de Asus ZenBook UX410. Deze middelgrote laptop komt bij vele testen in zijn categorie als beste laptop uit de test. Onder andere bij de Consumentenbond en de Laptopshop.


De Asus ZenBook UX410 is zoals de meeste laptops te koop in diverse configuraties. Bij de Consumentenbond kwam het topmodel, de Asus ZenBook UX410UA-GV190T (met Intel Core i7 processor, 8GB intern geheugen, 128GB SSD en 500GB HDD) als beste 14 inch laptop uit de test. De Laptopshop kiest voor de Asus ZenBook UX410UA-GV028T als beste middenklass laptop. Dit is een wat goedkopere variant waarin de harde schijf ontbreekt.

Kijk voor de prijzen van deze en andere beste laptops op Beste Laptop Kopen. Je vindt daar ook de laptop top 10.


Prima prestaties, licht en dun uiterlijk

Beste versies van deze beste laptop uit de test zijn beide sterk genoeg om er zelfs video's mee te bewerken, al leent de versie met harde schijf zich daar beter voor omdat je dan meer ruimte hebt om deze omvangrijke bestanden op te slaan.

Het IPS paneel zorgt voor natuurgetrouwe kleuren en het anti-glare scherm heeft maar weinig last van reflectie, lichtinval en de afdrukken van vette vingers. Dankzij het verlichte toetsenbord kun je ook bij slecht licht makkelijk tikken en met een gewicht van 1,4 kilo laat deze beste laptop uit diverse testen zich makkelijk meenemen. De Asus ZenBook UX410 is een bijzonder dunne en lichte laptop met slechts een dunne rand rond het scherm.

Kijk bij het bovenstaande Beste Laptop Kopen voor de prijzen van de diverse modellen van deze beste laptop.

Zie ook: Meer tips laptops
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.