Tips: Beste huishoudelijke apparatuur voor schoonmaken

Om je huis schoon te maken worden ook vaak elektrische apparaten gebruikt. Daarom kijken we hier naar tips en informatie over huishoudelijke apparatuur om mee schoon te maken. Naast stofzuigers, naar kruimeldieven en naar hogedrukreinigers, maar ook naar bijvoorbeeld elektrische ruitenreinigers en stoomreinigers.


Stofzuiger tips

We hebben de onderstaande tips en informatie over stofzuigers verzameld.

Wat is de beste stofzuigers. Hieronder vind je de beste stofzuigers uit testen van stofzuigers. Je vindt er niet alleen de beste stofzuigers voor algemeen gebruik, maar bijvoorbeeld ook de beste stofzuigers voor mensen met een allergie, de beste stofzuiger zonder zak, de beste steelstofzuiger, de beste accustofzuiger en nog meer. De testen zijn uitgevoerd door deskundige organisaties zoals de Consumentenbond.
Beste stofzuiger testen

Zoek je liever de voor jou persoonlijk beste stofzuiger.> Een stofzuiger die aan jouw persoonlijke wensen en eisen voldoet? En dat tegen de laagste prijs? Gebruik dan de Stofzuiger Keuzehulp.
Vind de beste stofzuiger met de stofzuiger keuzehulp

Waar moet je op letten bij het kiezen en kopen van een stofzuiger? Hieronder handige tips voor bij het selecteren van de voor jou beste stofzuiger.
Tips kiezen van een stofzuiger

Een van de specificaties van een stofzuiger die nogal eens over het hoofd wordt gezien is de lengte van het snoer. Toch is het heel hinderlijk als je binnen een verdieping van je huis meermalen van stopcontact moet wisselen. Daarom hieronder een overzicht van stofzuigers met een extra lang snoer.
Stofzuigers met een lang snoer

Of kies voor een stofzuiger met een accu. Bij deze stofzuigers kun je draadloos zuigen. De accu maakt zo'n snoerloze stofzuiger wel wat duurder.
Snoerloze stofzuigers

Ook handig, LED verlichting op de zuigmond van de stofzuiger. Zo zie je precies wat je op gaat zuigen, ook op donkere plekken zoals onder een bank of kast. Ligt er nog wat Lego, muntjes of andere kleine voorwerpen, dan kun je nog stoppen. Hier een overzicht van alle stofzuigers met LED verlichting.
Stofzuiger met LED verlichting

Kruimeldief tips

De kruimeldief, of kruimelzuiger zoals de officiƫle benaming is, is een kleine handstofzuiger met accu. Heb je wat gemorst, dan is een kruimeldief veel sneller gepakt en gebruiksklaar dan een stofzuiger. Hieronder vind je de beste kruimelzuigers uit testen van de Consumentenbond en andere deskundige organisaties.
Beste kruimeldief test

Robotstofzuiger tips

De robotstofzuiger is een aantrekkelijke hulp in de huishouding. Terwijl je weg bent zuigt de robotzuiger je huis. Maar voor een goed zuigresultaat heb je wel een goede robotstofzuiger nodig. Daarom hier de uitslagen van testen van robotstofzuigers uitgevoerd door de Consumentenbond, tijdschriften, vergelijkingssites en andere experts.
Getest de beste robotstofzuiger

Ook de prijs kan heel bepalend zijn of je een robotstofzuiger koopt. Nog niet zo lang geleden waren deze apparaten nog heel duur, maar inmiddels zijn er veel aantrekkelijk geprijsde robotzuigers te koop die voor iedereen betaalbaar zijn. Hieronder vind je een selectie van goede goedkope robotstofzuigers.
Goedkope robotstofzuigers onder de 200 euro

Roomba heeft een grappige functie op sommige van zijn robotstofzuigers. Terwijl ze het huis stofzuigen brengen ze meteen de WiFi snelheid van het thuisnetwerk in kaart.
Roomba robotstofzuiger test WiFi snelheid

Je kleding wassen en schoonmaken

Niet alleen je huis, maar ook je kleding wil je graag schoon hebben. Daarom hieronder de tips met betrekking tot het wassen en drogen van kleding.
Tips beste wasmachine kopen

Meer apparatuur om schoon te maken

Schoonmaken met stoom in plaats van te zuigen? Dat kan met een stoomreiniger of stoomzuiger. Ideaal voor tegelvloeren, laminaat en andere harde vloeren.
Informatie stoomreiniger en stoomzuiger
Zuigen en dweilen met de Philips Powerpro Aqua stofzuiger

Ook de ramen kunnen elektrisch gelapt worden. Dat gaat namelijk heel makkelijk, snel en streeploos met een elektrische ruitenreiniger.
Informatie elektrische ruitenreiniger

Buitenshuis is een hogedrukreiniger de beste en snelste manier om schoon te maken. De bestrating of het terras, de auto, de tuinmeubelen, de fietsen, alles spuit je snel en makkelijk schoon. Hier de beste hogedrukreinigers uit testen van de Consumentenbond en andere experts.
De beste hogedrukreinigers

Zie ookContent=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.