Snoerloze stofzuigers


Bij het stofzuigen zit het snoer altijd in de weg. En anders is het snoer wel weer te kort. Bij de LG CordZero stofzuigers heb je daar geen last van. Dit zijn namelijke snoerloze stofzuigers.Een LG CordZero stofzuiger beschikt namelijk over een accu. Dat heeft vele voordelen, je snoer zit nooit in de weg, je bent niet afhankelijk van de snoerlengte en je maait niets met het snoer van tafel. Maar het heeft ook nadelen. De actieradius is beperkt. Niet qua afstand, maar wel qua tijd. Je kunt er zo'n 25 minuten mee zuigen. Een ander nadeel is (zoals alles met een flinke accu) het hogere gewicht. Daardoor is deze draadloze stofzuiger wat minder wendbaar dan de meeste andere stofzuigers.

De LG CordZero stofzuiger zonder draad wordt geleverd met en zonder gemotoriseerde wielen. De eerste rijdt ondanks zijn gewicht heel licht maar is wel wat duurder.

Kijk in het overzicht met alle draadloze stofzuigers voor alle snoerloze stofzuigers en hun (laagste) actuele prijzen, alle specificaties en reviews en ervaringen van gebruikers.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.