Beste televisie. TV aanbiedingen, tips en informatie.

Wie heeft er nu niet minimaal één televisie in huis staan? Iedereen  heeft dan ook verstand van televisies, maar toch blijft het kiezen van een nieuwe televisie lastig. Want wat is voor jou de beste televisie tegen de beste prijs? Met de optimale grootte, de beste resolutie en de juiste functies?

Beste winkels om een TV te kopen

Onderstaande online winkels hebben een groot assortiment goede televisies en verkopen deze tegen de laagste prijzen. Vaak met een hoge online korting. Dit zijn de beste winkels om een televisie te kopen.


Hieronder vind je alle TV informatie. Van de beste televisies uit vergelijkende testen en de meest populaire televisies, tot alle tips en informatie bij aanschaf van een TV.

Informatie beste televisie kopen

Voor het vergelijken van televisies en het vinden van de voor jou persoonlijk beste televisie 

Kijk naar testen van de Consumentenbond, van vergelijkingssites, van tijdschriften en van andere deskundigen op TV gebied. Hieronder vind je de testwinnaar en beste koop uit diverse televisie testen.
Dit zijn de beste televisies uit vergelijkende testen


Wil je meer weten over televisies en randapparatuur als tv-beugels, soundbars en videospelers? Hier vind je alle tips en informatie voor bij aanschaf van de beste televisie.
Alle tips en informatie met betrekking tot televisies


Hier vast enkele tips

Hieronder vind je een shortlist met korte tips. Kijk bij bovengenoemde pagina's voor alle informatie.
  • Ultra HD 4K televisies zijn bezig de standaard te worden. Maar omdat televisiezenders nog niet in Ultra HD uitzenden zie je daar geen verschil met Full HD.
  • Op blu-ray en internet (ook Netflix en YouTube) komt wel steeds meer Ultra HD beschikbaar.
  • Een nadeel van de huidige (zeer) platte televisies is de geringe ruimte voor speakers. De daaruit voortkomende matige kwaliteit van televisiespeakers  zorgt voor de populariteit van soundbars.
  • Soundbars verdringen op hun beurt ook steeds meer de homecinema-sets. Voor echte surround is een homecinemaset echter nog steeds aan te raden.
  • 3D was ooit een hype, maar steeds minder nieuwe televisies ondersteunen 3D.
  • Wil je een koptelefoon gebruiken? Let er op dat lang niet alleen televisies nog over een koptelefoon-aansluiting beschikken. Vooral bij Samsung televisies ontbreekt deze vaak. Het kan dan zelfs zo zijn dat de televisie geen Bluetooth ondersteunt waardoor ook een Bluetooth koptelefoon geen oplossing is.
  • Dit hoeft geen probleem te zijn mits je TV-receiver wel over een hoofdtelefoonaansluiting beschikt. Dan kan de koptelefoon daar in.
  • Een groot televisiescherm in een kleine ruimte is vaak helemaal niet fijn omdat je er dan te dicht op zit.
  • Vrijwel iedere moderne televisie is een Smart TV. Je kunt er dan zonder apparatuur bijvoorbeeld YouTube en Netflix mee kijken en andere apps draaien.
  • Als de TV ook WiFi ondersteunt kan deze draadloos met het netwerk verbonden worden.

Soundbar

Het nadeel van moderne (platte en dunne) televisies is de matige kwaliteit van de speakers. Om de speakers in de dunne televisie te krijgen moeten er concessies gedaan worden die ten koste gaan van de geluidskwaliteit. Daarom kiezen veel televisiekijkers er voor een goede soundbar aan te schaffen. Deze soundbars leveren een beter geluid bij je televisie op en zijn tevens een prima speaker voor je geluidsapparatuur.
Kijk hier voor alle tips en informatie betreffende soundbars

Muurbeugel TV

Het voordeel van moderne platte televisies is dat je ze plat tegen de muur kunt bevestigen, als een foto of schilderij. En als je de TV wilt kunnen draaien of kantelen zijn daar ook goede muurbeugels voor. Bepaal of je de TV zo dicht mogelijk (vast) tegen de muur wil hebben of dat je deze ook wil kunnen draaien. Let op, niet alle draaiende TV beugels bieden ook de mogelijkheid om te kantelen. Hieronder vind je alle informatie over muurbeugels en plafondbeugels voor de TV.


Beste TV's voor gaming

Ben je een fanatiek gamer? En wil je veel games op de televisie spelen? Dan is het zeker iets om rekening mee te houden bij het kopen van een goede televisie. Gaming vraagt namelijk heel andere eigenschappen van een TV dan het kijken van een spel. Een goede beeldscherpte en duidelijke kleuren zijn belangrijk bij actiegames, maar vooral ook een heel hoge reactiesnelheid (niet alleen van de gamer maar ook van de televisie). Hier vind je de beste gaming televisies.

Ambient mode, de schilderij als decoratie

Laten we eerlijk zijn, een televisie die uitstaat is geen sieraad in je kamer maar eerder noodzakelijk kwaad. Dat verandert als je kiest voor een TV met ambient mode. Deze televisies kun je een soort screensaver gebruiken waarvoor prachtige foto's en schilderijen beschikbaar zijn. Je kunt ook je eigen foto's gebruiken of een foto van de muur achter de televisie laten tonen. Zo lijkt de TV doorzichtig en onzichtbaar. Een goede TV met ambient mode beschikt over een sensor die er voor zorgt dat deze "screensaver" alleen actief is als er mensen aanwezig zijn. Dit om energie te besparen. Kijk hieronder voor de beste televisies met ambient mode.

Beste beamers voor een TV

Wil je de beelden liever via een groot doek of witte muur bekijken dan een televisie bekijken? Dan is een televisie beamer wat voor je. Deze sluit je aan op een TV of laptop. Maar let op, niet iedere beamer is geschikt om film op hoge kwaliteit te tonen. Hieronder meer informatie over de beste beamers voor televisie.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.