Beste televisie. TV aanbiedingen, tips en informatie.

Wie heeft er nu niet minimaal één televisie in huis staan? Iedereen  heeft dan ook verstand van televisies, maar toch blijft het kiezen van een nieuwe televisie lastig. Want wat is voor jou de beste televisie tegen de beste prijs? Met de optimale grootte, de beste resolutie en de juiste functies?

Beste winkels om een TV te kopen

Onderstaande online winkels hebben een groot assortiment goede televisies en verkopen deze tegen de laagste prijzen. Vaak met een hoge online korting.


Hieronder vind je alle informatie. Van de beste televisies uit vergelijkende testen en de meest populaire televisies, tot alle tips en informatie bij aanschaf.

Informatie beste televisie kopen

Voor het vergelijken van televisies en het vinden van de voor jou persoonlijk beste televisie 

Kijk naar testen van de Consumentenbond, van vergelijkingssites, van tijdschriften en van andere deskundigen op TV gebied. Hieronder vind je de testwinnaar en beste koop uit diverse televisie testen.
Dit zijn de beste televisies uit vergelijkende testen


Wil je meer weten over televisies en randapparatuur als tv-beugels, soundbars en videospelers? Hier vind je alle tips en informatie voor bij aanschaf van de beste televisie.
Alle tips en informatie met betrekking tot televisies


Hier vast enkele tips

Hieronder vind je een shortlist met korte tips. Kijk bij bovengenoemde pagina's voor alle informatie.
  • Ultra HD 4K televisies zijn bezig de standaard te worden. Maar omdat televisiezenders nog niet in Ultra HD uitzenden zie je daar geen verschil met Full HD.
  • Op blu-ray en internet (ook Netflix en YouTube) komt wel steeds meer Ultra HD beschikbaar.
  • Een nadeel van de huidige (zeer) platte televisies is de geringe ruimte voor speakers. De daaruit voortkomende matige kwaliteit van televisiespeakers  zorgt voor de populariteit van soundbars.
  • Soundbars verdringen op hun beurt ook steeds meer de homecinema-sets. Voor echte surround is een homecinemaset echter nog steeds aan te raden.
  • 3D was ooit een hype, maar steeds minder nieuwe televisies ondersteunen 3D.
  • Wil je een koptelefoon gebruiken? Let er op dat lang niet alleen televisies nog over een koptelefoon-aansluiting beschikken. Vooral bij Samsung televisies ontbreekt deze vaak. Het kan dan zelfs zo zijn dat de televisie geen Bluetooth ondersteunt waardoor ook een Bluetooth koptelefoon geen oplossing is.
  • Dit hoeft geen probleem te zijn mits je TV-receiver wel over een hoofdtelefoonaansluiting beschikt. Dan kan de koptelefoon daar in.
  • Een groot televisiescherm in een kleine ruimte is vaak helemaal niet fijn omdat je er dan te dicht op zit.
  • Vrijwel iedere moderne televisie is een Smart TV. Je kunt er dan zonder apparatuur bijvoorbeeld YouTube en Netflix mee kijken en andere apps draaien.
  • Als de TV ook WiFi ondersteunt kan deze draadloos met het netwerk verbonden worden.

Soundbar

Het nadeel van moderne (platte en dunne) televisies is de matige kwaliteit van de speakers. Om de speakers in de dunne televisie te krijgen moeten er concessies gedaan worden die ten koste gaan van de geluidskwaliteit. Daarom kiezen veel televisiekijkers er voor een goede soundbar aan te schaffen. Deze soundbars leveren een beter geluid bij je televisie op en zijn tevens een prima speaker voor je geluidsapparatuur.
Kijk hier voor alle tips en informatie betreffende soundbars


Hieronder vind je nog veel meer kooptips voor de beste televisie.

Tips en informatie over TV's


Zie ook


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.