Samsung The Frame: TV met ambient mode

Een Samsung The Frame TV is een design televisie met ambient mode. Deze TV toont kunst of een foto als de TV uit staat.


De televisie is prominent in menig woonkamer aanwezig, en dat levert normaal gesproken een saai groot zwart vlak in de kamer op als de TV uitstaat. Samsung bedacht daar een oplossing voor in de vorm van de ambient mode. Als hun Samsung The Frame televisie uitstaat kan deze mooie beelden tonen zoals een kunst of foto's.

Deze televisies, Samsung The Frame televisies genaamd, zijn getest als beste design televisie.

Nuttige informatie
Als je de Samsung The Frame TV niet gebruikt toont deze foto's of kunst, wat je maar wil. Ook kun je handige informatie op het TV scherm laten tonen. Bijvoorbeeld de weersvoorspelling, het laatste nieuws of verkeersinformatie.

Eigen foto's en heel veel kunst
Voor wat betreft de foto's en andere grafische afbeeldingen. Je kunt eigen mooiste foto's op de TV tonen of gebruik maken van de vele prachtige afbeeldingen die er bij de Samsung The Frame TV worden meegeleverd. Bijvoorbeeld kunst en interieur-architectuur van bekende kunstenaars en designer, prachtige schilderijen en de mooiste foto's gemaakt door professionele fotografen.

De achtergrond als achtergrond
En dan is er nog de SmartThings app die voor de mobiele telefoon wordt meegeleverd. Hiermee is het onder andere mogelijk om een foto te maken van de muur achter de televisie en deze te gebruiken als afbeelding op de televisie. Zo krijgt je Samsung The Frame TV een camouflage, de televisie ziet er eender uit als de wand er achter. Als je wilt kun je daar dan ook weer allemaal bewerkingen op los laten.De lijst van de Samsung The Frame
Deze ambient televisie heet niet voor niets Samsung The Frame. Bij de nieuwste generatie Samsung The Frame televisies wordt een lijst meegeleverd. Bij een mooie foto, schilderij of andere kunst voor aan de muur hoort nu eenmaal een lijst. Bij aanschaf van een Samsung The Frame televisie kun je zelf een lijst kiezen uit een aanbod aan Samsung The Frame lijsten in diverse stijlen.

Energiebesparende maatregelen
Natuurlijk kost het draaien van de ambient mode wel energie, als is dat aanmerkelijk minder dan dat je beelden via de televisie toont. Om het energiegebruik te verminderen kun je via de timer de ambient mode alleen gebruiken als er mensen aanwezig zijn. 

Maar er zijn meer energiebesparende functies in de ambient mode aanwezig. Zo wordt het scherm donkerder als de omgeving ook donkerder wordt. Hiervoor zorgt een lichtsensor. Dit werkt niet alleen energiebesparend, maar het voorkomt ook dat het beeld 's avonds te fel oogt. Hoe mooi de kunst op het scherm ook is, de TV moet niet te prominent zijn plek opeisen als deze uit staat.

Kijk hier onder voor alle informatie over Samung The Frame ambient televisies:Zie ook: Meer TV tips


Foto's: Samsung

Samenvatting:
Wat is ambient mode bij een TV? Een TV met ambient mode kan een foto of informatie tonen op het scherm als de TV niet gebruikt wordt. Dat is (bij een foto) veel mooier of (bij informatie) veel nuttiger. De Samsung The Frame TV is de bekendste en beste TV met ambient mode. Hier boven vind je een overzicht van alle goede televisies met ambient mode.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.