Platte TV met draaibare voet (aanbiedingen)

Het is raar, maar de meeste platte televisies kun je niet draaien. Terwijl dat toch zo handig is. Kijk hier voor een platte TV met draaibare voet overzicht.

Flatscreen TV met draaibare voet Loewe Bild

Een draaibare voet kom je nauwelijks nog tegen bij de huidige generatie platte televisies. Toch stellen veel mensen het nog steeds op prijs als ze hun TV op een makkelijke manier kunnen bijdraaien. Daarom hier een overzicht van platte televisies met draaibare voet.


Waarom een draaibare voet onder je TV?

Een flatscreen televisie is vrij licht, waardoor de TV in zijn geheel makkelijk wat kunt draaien. Dat was vooral bij de eerste flatscreens van toepassing, want die waren nog niet zo groot. Maar platte televisies worden steeds groter en daarbij toch wat onhandelbaar. Een draaibare voetsteun is dan wel zo handig. Vandaar de populariteit van een platte TV met draaibare voet.

Televisies met draaibare voet

Zo'n draaibare voet kun je los kopen en dan onder je flatscreen TV monteren, maar je kunt ook meteen een platte TV met draaibare voet aanschaffen. Dan weet je ook zeker dat voet en TV perfect bij elkaar passen. Kijk in het overzicht televisies met draaibare voet welke platte TV's zo'n voet hebben.

Onder andere Philips, Loewe en Panasonic maken televisies met een draaibare voet.

Loewe Bild tv met draaibare voet

Dit zijn lang niet altijd grote schermen, ook kleinere flatscreens hebben soms een draaibare voet. Zo zijn de televisies uit de Loewe Bild serie voorzien van een voet die je kunt draaien (foto bovenaan). 

Zo richt je de TV makkelijk naar je kijkpositie. Bij het ontwerp van deze platte televisies is daar rekening mee gehouden. De speakers zitten bijvoorbeeld aan de achterkant, zodat je alleen het modern vormgegeven scherm ziet als deze wat gedraaid is.


Platte TV met draaibare voet Philips

Philips platte TV met draaibare voet


Panasonic en Philips televisies met draaibare voet

Ook Philips heeft een Ambilight televisie met draaibare voet (foto boven). Dit is toch al een bijzondere televisie want er is een soundbar ingebouwd. Dat maakt de TV wat dikker, maar zorgt ook voor een veel beter geluid. Ook Panasonic en LG hebben een televisie die je kunt draaien.


Platte smart TV met draaibare voet Panasonic

Panasonic platte TV met draaibare voet


Kijk in het eerder genoemde overzicht met platte televisies met draaibare voet voor al deze TV's, hun prijzen en hun specificaties. Je vindt er tevens van alle televisies testresultaten.

Zie ook: Meer televisie tips


Onderwerp:
Een televisie met draaibare voet is erg handig als je je TV bij wilt kunnen draaien. Een platte TV met draaibare voet draai je makkelijk naar je zitpositie zodat je optimaal zicht op het beeld hebt. Onder andere LG, Philips, Panasonic, Loewe, Lowe maken een smart tv met draaibare voet.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.