Platte TV op draaibare voet


Een draaibare voet kom je nauwelijks nog tegen bij de huidige generatie platte televisies. Toch stellen veel mensen het nog steeds op prijs als ze hun TV op een makkelijke manier kunnen bijdragen. Daarom hier een overzicht van platte televisies op een draaibare voet.


Een flatscreen televisie is vrij licht, waardoor de televisie in zijn geheel makkelijk wat kunt draaien. Dat was vooral bij de eerste flatscreens van toepassing, want die waren nog niet zo groot. Maar platte televisies worden steeds groter en daarbij toch wat onhandelbaar. Een draaibare voetsteun is dan wel zo handig.

Zo'n draaibare voet kun je los kopen en dan onder je flatscreen TV monteren, maar je kunt ook meteen een televisie met een draaibare voet aanschaffen. Kijk in het overzicht televisies met draaibare voet welke TV's zo'n voet hebben.Loewe Bild

Dit zijn lang niet altijd grote schermen, ook kleinere flatscreens hebben soms een draaibare voet. Zo zijn alle televisies uit de Loewe Bild serie voorzien van een voet die je kunt draaien (foto bovenaan). Zo richt je de televisie makkelijk naar je kijkpositie. Bij het ontwerp van deze platte televisies is daar rekening mee gehouden. De speakers zitten bijvoorbeeld aan de achterkant, zodat je alleen het modern vormgegeven scherm ziet als deze wat gedraaid is.


Philips


Philips en Panasonic

Ook Philips heeft een Ambilight televisie met draaibare voet (foto boven). Dit is toch al een bijzondere televisie want er is een soundbar ingebouwd. Dat maakt de TV wat dikker, maar zorgt ook voor een veel beter geluid. Ook Panasonic heeft een televisie die je kunt draaien.Kijk in het eerder genoemde overzicht met televisies met draaibare voet voor al deze TV's, hun prijzen en hun specificaties. Je vindt er tevens van alle televisies testresultaten.

Zie ook: Meer televisie tips
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.