Beste game TV

Kijk hier voor je beste TV voor het spelen van games. Dit zijn de beste game televisies in alle prijsklassen en formaten.


Gamen op de TV, met bijvoorbeeld een Playstation, Xbox of andere gameconsole is heel populair. Maar lang niet iedere televisie is even goed geschikt voor gaming. Kijk hier voor de beste gaming televisies, de beste TV's om op te gamen.


Bewegingen moeten op een goede gaming TV vloeiend worden weergegeven, de beelden moeten haarscherp zijn, de kleuren levensecht, en het geluid van games moet goed tot zijn recht komen. Een televisie goed geschikt voor gaming moet dus een heel goede allrounder zijn.

Deze televisies zijn zeer geschikt voor gaming

Kijk bij de beste televisies voor gaming om te zien met welke TV's je goed kunt gamen.

Wat maakt een televisie tot één van de beste gaming televisies? Hier wat eigenschappen om rekening mee te houden.

Input lag
Snel reageren bij actie-games is een must. En als gamer wil je dat vertraging tussen een actie, zoals het lossen van een schot via je controller, en het moment dat je de actie op je scherm ziet gebeuren minimaal is. Iedere fractie van een seconde kan beslissend zijn bij een actiespel, sportspel of andere game waarbij snelle actie plaats vindt.

Dit wordt input lag genoemd en deze invoer vertraging moet dus zo laag mogelijk zijn. Een input lag van minder dan 20 ms is nodig voor de snelste reactie.

De beste game TV  heeft dus een heel lage input lag. Hoe lager, hoe beter.

Verversingssnelheid
Natuurlijk wil je de actie in je games ook vloeiend op je TV weergegeven zien. Dus geen haperingen maar een bal of kogel die je in één vloeiende beweging zijn baan ziet volgen. 

De verversingssnelheid van een TV wordt uitgedrukt in het aantal Hertz, en dat staat weer voor het aantal beeldjes dan de televisie per seconde toont. Een 100 Hertz TV is voor snelle games het beste. Dit zijn dus de beste game televisies.

De beeldscherpte
Met full HD kom je bij de nieuwste grafische games niet meer weg. 4K Ultra HD (of UHD Premium is toch wel het minste. 8K Ultra HD is nog eens vier keer scherper dan 8K. In de toekomst zullen steeds meer games 8K ondersteunen. Met een 8K ben je dus beter op de toekomst ingesteld.

De kwaliteit van de beelden hangt van meer specificaties af dan alleen de resolutie, maar de beste game tv beschikt zonder meer over een hoge resolutie.

En verder
Verder is het formaat van de TV belangrijk. Een groot scherm geeft meer gevoel dat je in de actie zit dan een klein scherm. Verder moet het geluid van de beste game TV levensecht zijn, liefst surround, maar dat kun je ook met externe speakers oplossen.

Kijk in het overzicht hier boven wat alle goede gaming TV's zijn.


Zie ook:

Samenvatting:
Wat is de beste gaming TV? Hierboven vind je de beste game televisies. Kies uit de lijst je beste game TV. Het zijn allemaal 
goede televisies voor gaming. Ook geven we informatie voor bij het kiezen van je beste game TV.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.