Beste televisie voor gaming


Niet alleen je game-console of game-computer is bepalend voor het goed kunnen spelen van games. Speel je je games via een televisie? Dan spelen ook de mogelijkheden en specificaties van de televisie een rol. Hier informatie over een goede televisie voor gaming.


De snelheid van de televisie

Bij games gaat het vaak om een fractie van een seconde. Want als je online een game speelt wil je niet net wat later dan je tegenstander reageren. De snelheid van de televisie moet dus goed zijn. Voor het goed spelen van games is een input lag van 50 ms of lager vereist, en voor de acht fanatieke games adviseren we 20 ms of minder.

4K resolutie

4K Ultra HD resolutie komt bij televisie-uitzendingen nog nauwelijks voor. Maar voor gaming gelden andere regels. De Xbox One S, de Xbox One X en de Playstation 4 Pro bieden een 4K resolutie en natuurlijk spelen de game-makers daar op in. Kies daarom voor een 4K ultra HD televisie met HDR. Deze bieden haarscherpe beelden bij gaming.

Beeldkwaliteit bij gaming

Natuurlijk wil je de game-beelden ook zo mooi mogelijk zien op je televisie. Kies daarom voor een een 10 bit televisie die wel een miljard kleurtinten kan laten zien. Voor een heel mooi contrast is een OLED televisie aanbevolen. Deze biedt perfecte zwart-waarden.

Kies je beste game televisie

Kies de beste game televisie voor jouw games. Gebruik de Televisie Keuzehulp op Beste Televisie Kopen. Hier geef je al je wensen en eisen op en je krijgt een overzicht van alle televisies die daaraan voldoen. Zo kies je snel en makkelijk de voor jou beste televisie tegen de laagste prijs.

Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.