Beste stofzuiger test


Stofzuigers worden veelal getest. En niet altijd met dezelfde resultaten. Hier kun je de testen van stofzuigers vinden. Niet alleen de beste stofzuiger voor de gemiddelde gebruiker, maar ook de beste stofzuiger voor allergie-patiƫnten, de beste robotstofzuiger, de beste steelstofzuiger, de beste stofzuiger voor mensen met huisdieren en meer beste stofzuigers.


 Als deze beste stofzuigers zijn te vinden bij de testen van stofzuigers. Daar vind je de beste stofzuiger die bij jou past. Hieronder vind je nog wat tips voor bij de aanschaf van een stofzuiger.

Tips kiezen beste stofzuiger

  • Iedere stofzuiger doet in principe hetzelfde, zuigen. Voor welk zuigwerk de stofzuiger goed geschikt is hangt sterk af van de meegeleverde accessoires. Denk daarbij een een meubelzuigmond, een kierzuiger, een turboborstel en een parketborstel.
  • De turboborstel is van groot belang voor het opzuigen van hondenharen en kattenharen. Evenals een hoge zuigkracht. Heb je een hond of kat? Let er dan op dat de stofzuiger geschikt is voor het zuigen van dierenharen uit tapijt.
  • Heb je hoog tapijt. Beknibbel dan niet op zuigkracht. Bij een harde vloer zoals van hout, laminaat of tegels is er veel minder zuigkracht nodig.
  • Heb je een luchtweg-allergie, bijvoorbeeld hooikoorts, stofallergie of een allergie voor dierenharen, kies dan voor een stofzuiger met een HEPA 14 filter.
Nog veel meer tips zijn te vinden bij de bovenstaande testen van stofzuigers. Natuurlijk vind je daar ook de beste stofzuigers uit al deze testen die onder andere zijn uitgevoerd door de Consumentenbond.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.