Zuigen en dweilen met de Philips Powerpro Aqua stofzuiger


Stofzuigen en dweilen in één beweging. Met een stofzuiger / dweilmachine die ook nog eens snoerloos is. Dat kan. met een stofzuiger uit de Philips Powerpro Aqua serie.


De Philips Powerpro Aqua is een steelstofzuiger dat is voorzien van een waterreservoir. Onderaan kun je een microvezeldoek aanbrengen, en je hebt een stofzuiger waarmee je ook kunt dweilen. Stofzuigen en dweilen in één beweging, dat gaat supersnel!

De Philips Powerpro Aqua is online voordelig te koop. Kijk hier voor de aanbiedingen.Normaal blijft vuil dat niet opgezogen kan worden op de vloer plakken, maar met de Philips Powerpro Aqua dweil je het los zodat het meteen opgezogen kan worden. Dat gaat soepel en eenvoudig. Met een mooi schone vloer als resultaat. Je kunt hem ook zonder dweil, dus alleen als stofzuiger, gebruiken.

Heel plezierig is de accu van de Philips Powerpro Aqua. Hierdoor heb je geen stroomsnoer nodig bij zuigen/dweilen. Deze accu levert 40 minuten stroom. Normaal gesproken is dat wel voldoende voor een schoonmaaksessie.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.