Goedkope robotstofzuiger: Robotstofzuigers onder de 200 euro


De tijd dat alle robotstofzuigers peperduur waren ligt onder ons. Je hebt tegenwoordig zelfs al robotzuigers die onder de 100 euro aangeboden worden. Hier een overzicht van alle robotstofzuigers onder de 200 euro (met gratis bezorging).


Hieronder noemen we een paar van deze goedkope robotstofzuigers. Kijk voor de actuele winkelprijs en voor meer voordelig robotstofzuigers in het overzicht met robotstofzuigers met een prijs onder de 200 euro.


Dirt Devil M607 Spider

Dit is de meest populaire goedkope robotstofzuiger. Hij kost nauwelijks meer dan 100 euro! Dirt Devil levert een hele reeks betaalbare robotstofzuigers, waarvan deze Spider de best verkochte is.

Geen enkele robotstofzuiger kan de normale stofzuiger compleet vervangen, dus ook deze goedkope robotstofzuigers niet. Maar ze kunnen wel het meeste zuigwerk van je over nemen. Je laat ze als een werkster hun werk doen als je weg bent, en ze werken al het hinderlijke vuil van de vloer weg. Altijd een schone vloer als je thuiskomt.


De Dirt Devil M607 Spider is een goede robotstofzuiger, vooral voor zijn prijs. Je programmeert hem, en daarna kan hij maximaal een uur vooruit voor hij weer aan de lader moet.

De M607 is laag (7 cm) waardoor hij ook onder de meeste meubels kan zuigen, en zijn lange zijborstels zien er wat apart uit, maar daardoor kan deze robot wel heel goed in hoekjes en langs plinten schoonmaken. En daar laten andere (ook dure) robotstofzuigers het vaak letterlijk en figuurlijk liggen. Met dierenharen in tapijt heeft de Dirt Devil M607 Spider helaas wat meer moeite.

Dirt Devil M611 Fusion 

Het verschil tussen deze M611 en de bovenstaande M607 zit hem in de aanwezigheid van een dockingstation. Dat maakt deze robotzuiger zo'n 3 tientjes duurder, maar deze Dirt Devil rijdt zelf terug naar zijn oplaadstation als zijn accu leeg is, en laadt zich daar op.

Eufy Robovac 11

Mag het iets meer kosten? Kijk dan eens naar de Eufy Robovac 11 die net binnen de marge van 200 euro blijft. Je hebt dan echter wel de beste robotstofzuiger in deze prijsklasse.

De Eufy Robovac 11 is een goede stofzuiger die bijvoorbeeld dankzij zijn HEPA filter ook geschikt is voor mensen met een stofallergie. En juist deze mensen met een allergie kunnen veel baat hebben bij een robotstofzuiger die iedere dag het stof van de vloer zuigt.


Natuurlijk doet deze robot zelfstandig zijn werk (eventueel via een timer), maar je kunt hem met een afstandsbediening zelf letterlijk bijsturen. De Robovac robotstofzuiger wordt geleverd met een dockingstation waarop deze stofzuiger zichzelf kan opladen. Helaas kan hij niet zelfstandig zijn werk hervatten nadat hij opgeladen is.

Medion MD 18501

De Medion MD 18501 doet iets wat de andere robotstofzuigers in de dit lijstje niet kunnen: dweilen! Dit is namelijk een robotstofzuiger en robotdweilmachine in één, en dat voor een superlage prijs (kijk het overzicht voor de actuele winkelprijs) ruim onder de 200 euro.Een ideale schoonmaakhulp als je parket, laminaar of tegels hebt. Maar ook op tapijt presteert hij als robotzuiger goed.


De Medion MD 18501 rijdt zelf naar zijn oplaadstation als hij leeg is. Laadt zich op, en wacht op nieuwe instructies.

Philips SmartPro Easy FC8792/01

Tot slot deze Philips robotstofzuiger. De SmartPro Easy is ook geschikt voor mensen met een stofallergie en past met een hoogte van 5,8 centimeter makkelijk onder de meeste meubels.


Met een accuduur van 105 minuten is deze robotstofzuiger een echte volhouder. Door een slim detectiesysteem past de robotzuiger zijn werkwijze aan de omgeving aan.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht met robotstofzuigers onder de 200 euro voor deze goede maar goedkope robotstofzuigers.


Zie ook

Foto helemaal bovenaan: Eufy
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.