Getest: De beste robotstofzuiger


Er komen steeds meer robotstofzuigers op de markt. En deze robotstofzuigers worden steeds slimmer en leveren steeds meer kwaliteit als het op stofzuigen aankomt. Maar wat is de beste robotstofzuiger?


De beste robotstofzuiger

Wat de beste robotstofzuiger is kun je nagaan bij de uitslagen van testen van robotstofzuigers op TestResults.nl. Hier vind je de winnaars van een groot aantal recente testen van robotstofzuigers. En niet alleen de beste robotzuigers ongeacht de prijs maar ook beste middenklasse robotstofzuigers en de beste goedkope robotstofzuigers. Want een robotstofzuiger is een geweldig apparaat om te hebben, maar zo'n zelfstandige stofzuiger moet natuurlijk ook betaalbaar zijn.

Goedkope robotstofzuigers

Ook goedkope robotstofzuigers presteren over het algemeen goed. De verschillen tussen een goedkope robotstofzuiger en een duurdere robotstofzuiger binnen een topmerk (zoals iRobot Roomba) bevinden zich meestal vooral op het gebied van de technische snufjes. Denk daarbij aan een app en WiFi-ondersteuning en aan de aanwezigheid van camera's om de ruimte in kaart te brengen en zo de meest efficiƫnte (en snelste) route te vinden.

Ook zijn duurdere robotstofzuigers vaak stiller en beschikken ze over een meer krachtige accu. Omdat de robotstofzuiger zichzelf kan opladen (ze rijden zelf naar het oplaadstation als dat nodig is, en hervatten daarna hun route) en zijn werk kan doen als je niet thuis bent is het minder belangrijk dat de stofzuiger snel werkt.

Kijk bij de bovenstaande testen van robotstofzuigers op TestResults.nl voor de beste robotstofzuiger in iedere prijsklasse.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.