Stoomreiniger en stoomzuiger


Reinigen met stoom gaat het helemaal worden. Schoonmaken met een stoomreiniger is hygiënischer, effectiever en frisser. Helemaal mooi wordt het met een stoomzuiger, deze neemt ook de rol van de stofzuiger over.

Reinigen met stoom, met een stoomreiniger of een stoomzuiger, heeft vele voordelen. De hete stoom dood bacteriën en schimmels en nare luchtjes verdwijnen als je schoonmaakt met een stoomreiniger. Ook gebruikt een stoomreiniger geen zeep, waardoor er ook geen zeepresten achterblijven, en via allerlei hulpstukken kun je met een stoomreiniger bijvoorbeeld ook het toilet schoonmaken.

Kies jouw ideale stoomreiniger of stoomzuiger

Hieronder vind je de CoolBlue keuzehulp voor stoomreinigers en stoomzuigers. Hiermee kun je uitvinden welke stoomreinigers er aan jouw eisen en wensen voldoen en wat deze stoomreinigers en stoomzuigers kosten.


Wat is een stoomzuiger?

De overtreffende trap van een stoomreiniger is de stoomzuiger. Deze apparaten, die onder andere door Karcher worden gemaakt, zijn nog veelzijdiger. Je kunt er namelijk ook mee zuigen. Stomen, drogen, zuigen het kan allemaal met zo'n stoofzuiger. je maakt er vloeren mee schoon, maar ook ruiten, tegelwanden, tapijten, het toilet en zelfs kleding. De stoom lost vuil op en de zuiger werkt dat meteen weg. Ideaal voor mensen met een stofallergie.
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.