Accu laptop vervangen


De meeste laptops houden het langer vol dan hun accu. Steeds korter kun je op de accu werken, tot je van stopcontact naar stopcontact moet rennen omdat de accu nauwelijks nog stroom vasthoudt. Het kan dan zonde zijn om je laptop af te danken. Gelukkig is een vervangende accu een stuk goedkoper.


Met een verse accu kan je laptop er desnoods weer jaren tegenaan. En een nieuwe accu kan relatief goedkoop online worden aangeschaft. Dat kan heel voordelig bij DigiDingen. Daar koop je alle laptop accu's met drie jaar garantie (en gratis verzending en eventueel achteraf betalen).

Hoe selecteer je de juiste accu

Een vervangende accu kopen via DigiDingen gaat heel eenvoudig. Je selecteert eerste het merk van laptop. Daarna maak je een keuze uit de serie modellen van dit merk, en tot slot het type. Doordat je telkens een keuze kan maken gaat het selecteren van de laptop-accu heel makkelijk.Ook voor telefoons, camera's en andere apparaten

Echt goedkoop zijn accu's nooit (dat geldt voor iedere accu, voor ieder apparaat). Maar zo verleng je wel het leven van je laptop met enkele jaren. Ook voor andere accu's, laders en adapters kun je bij DigiDingen terecht. Bijvoorbeeld voor je telefoon, camera, printer of navigatiesysteem.

Kijk bij bovengenoemde winkel voor alle prijzen en mogelijkheden.

Zie ook: Alle laptop tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.