2-in-1 laptop. Beste laptops die als tablet te gebruiken zijn

Een laptop die je ook als een tablet in je hand kunt nemen. Handig! steeds meer laptop fabrikanten komen daarom met een 2-in-1 laptop die je ook als tablet kunt gebruiken.

Een 2-in-1 laptop (twee in één laptop)  is een laptop die je ook als tablet kunt gebruiken. Er zijn twee soorten 2-in-1 laptops. Je hebt de laptop waarbij je de onderkant (het toetsenbord) kunt afnemen, en je hebt laptops die je helemaal om kunt klappen zodat je een tablet in je handen hebt.

Het tweede type 2-in-1 laptop moet wel een dunne laptop zijn want anders heb je wel een heel dikke laptop in handen. 


Lenovo 2-in-1 laptop tablet

Lenovo 2-in-1 laptop / tablet


Het grote verschil tussen beide types 2-in-1 laptops zit hem in de plek van alle elektronica. Bij de 2-in-1 laptop met afneembaar toetsenbord zit alle techniek achter het touchscreen scherm. De onderkant van de laptop is alleen een toetsenbord, dat je dus kunt afnemen om op de touchscreen verder te werken.

Bij de omklapbare 2-in-1 laptops zit alle techniek zoals gebruikelijk bij een laptop onder het toetsenbord. Deze techniek kom je vooral tegen bij de beste 2-in-1 laptops. Vaak duurdere modellen.


Wat is de beste 2-in-1 laptop?

Wat de beste 2-in-1 laptop is kun je vinden bij de beste 2-in-1 laptop test. Naarst de beste laptop / tablet hybride vind je daar ook andere goede 2-in-1 laptops.

Goede 2-in-1 laptops die je zowel als laptop als tablet kunt gebruiken worden onder andere gemaakt door Asus, Acer, HP, Lenovo, Microsoft en Dell. Bij de 2-in-1 laptop test vind je ze allemaal.


Zie ook:Onderwerp:
Een 2-in-1 laptop is een laptop die je ook als tablet kunt gebruiken. Daarvoor beschikt een 2-in-1 laptop altijd over een touchscreen. Het toetsenbord kan je van de laptop afhalen of wegklappen. Je houdt dan een tablet over. Kijk hier voor de beste 2-in-1 laptop en andere goede laptop / tablet hybrides.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.