Laptop met verlicht toetsenbord

Een verlicht toetsenbord op een laptop is dusdanig handig dat de meeste laptops die tegenwoordig worden uitgebracht standaard over een verlicht toetsenbord beschikken. Toetsenbordverlichting is dan ook reuze handig als je bij slecht licht aan het tikken bent. Ook in een duistere ruimte is er minder kans op typefouten.

Toetsenbord verlichting kan je uitzetten en aanzetten. Soms zijn zelfs de kleuren van de toetsen instelbaar. Vooral bij gaming laptops is dat laatste vaak het geval. Het verlichte toetsenbord is namelijk niet alleen functioneel, maar ziet er ook cool uit.

Acer laptop verlicht toetsenbord

Acer laptop verlicht toetsenbordDe verlichting op het toetsenbord kun je via een functie op datzelfde laptop toetsenbord aanzetten en uitzetten. Deze functietoets of functietoets combinatie verschilt per merk laptop.

Vaak kun je de via de toetsenbord instellingen de helderheid van de verlichting aanpassen en kun je instellen dat de toetsenbord verlichting uitgaat als je het toetsenbord van de laptop niet gebruikt. Zo bespaar je stroom, en is je accu minder snel leeg.

Zoals we al schreven zijn de meeste nieuwe laptops voorzien van een verlicht toetsenbord. Hierboven bij de laptop aanbiedingen vind je ze allemaal.

Zie ook: Laptop tips


Onderwerp:
Een laptop met verlicht toetsenbord is erg handig om beter en makkelijker te typen als het in een ruimte duister of slecht verlicht is. Ook kan een verlicht toetsenbord op een laptop een mooi gezicht zijn. Hierboven aanbiedingen van alle goede laptops met verlicht toetsenbord.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.