Laptop met verlicht toetsenbord (aanbieding)

Een laptop met verlicht toetsenbord is niet alleen cool om te zien, maar deze laptop verlichting is ook best handig als je bij slecht licht op je laptop werkt. Kijk hier voor aanbiedingen.

Acer laptop verlicht toetsenbord

Acer laptop verlicht toetsenbord


Een verlicht toetsenbord op een laptop is dusdanig handig dat de meeste laptops die tegenwoordig worden uitgebracht standaard over een verlicht toetsenbord beschikken. Toetsenbordverlichting is dan ook reuze handig als je bij slecht licht aan het tikken bent. Ook in een duistere ruimte is er minder kans op typefouten.

Toetsenbord verlichting kan je uitzetten en aanzetten. Soms zijn zelfs de kleuren van de toetsen instelbaar. Vooral bij gaming laptops is dat laatste vaak het geval. Het verlichte toetsenbord is namelijk niet alleen functioneel, maar ziet er ook cool uit.

De toetsenbord verlichting kun je via een functie op datzelfde laptop toetsenbord aanzetten en uitzetten. Deze functietoets of functietoets combinatie verschilt per merk laptop.

Vaak kun je de via de toetsenbord instellingen de helderheid van de verlichting aanpassen en kun je instellen dat de toetsenbord verlichting uitgaat als je het toetsenbord van de laptop niet gebruikt. Zo bespaar je stroom, en is je accu minder snel leeg.

Zoals we al schreven zijn de meeste nieuwe laptops voorzien van een verlicht toetsenbord. Hierboven bij de laptop aanbiedingen vind je ze allemaal.

Goede laptops met toetsenbord verlichting

Veel laptop fabrikanten maken laptops met een lichtgevend toetsenbord. Vooral de laptops met toetsenbord verlichting van Lenovo, MSI, Acer, Apple (MacBook), HP en Asus zijn populair, maar goede laptops met verlicht toetsenbord worden ook gemaakt door onder andere Samsung, Dell, Medion en LG.

Bij de eerder genoemde aanbiedingen van laptops met verlicht toetsenbord vind je al deze laptops met toetsenbordverlichting.


Zie ook: Laptop tips


Onderwerp:
Een laptop met verlicht toetsenbord is erg handig om beter en makkelijker te typen als het in een ruimte duister of slecht verlicht is. Ook kan een verlicht toetsenbord op een laptop een mooi gezicht zijn. Hierboven aanbiedingen van alle goede laptops met verlicht toetsenbord.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.