Laptop met touchscreen (aanbiedingen en test)

Als je een je een nieuwe laptop kiest is de aanwezigheid van een touchscreen iets om op te letten. Een laptop met een aanraakscherm kan erg handig zijn. Hier aanbiedingen goede laptops met een touchscreen.


Laptops met touchscreen zijn vaak ook als tablet te gebruiken

Een laptop met een touchscreen kun je ook vaak als tablet gebruiken door het toetsenbord te verwijderen of weg te klappen zodat je een touchscreen tablet overhoudt.

Of je zet de laptop zo neer, dat alleen het scherm zichtbaar is. Zoals een televisie op een tafel.


HP touchscreen laptop 2-in-1


HP touchscreen laptop (met afneembaar toetsenbord)


Maar ook "gewoon"in laptop stand kan het touchscreen handig zijn. Niet om teksten te tikken, daarvoor is het toetsenbord echt handiger, maar wel om in de browser wat te surfen en te lezen.

Links, afbeeldingen en buttons klik je dan gewoon met je vinger aan, wat veel sneller en makkelijker gaat dan met de cursor. En ook vergroten en verkleinen van wat er op het scherm staat gaat met de vingers veel makkelijker dan met een touchpad of muis.

Kortom, de aanwezigheid van een touchscreen op je laptop is een erg handige optie. Alle goede laptops met touchscreen vind je bij de aanbiedingen hier boven.

Goede laptops met touchscreen

Goede laptops met een aanraakscherm worden onder meer gemaakt door Asus, Acer, HP, Lenovo, Microsoft, Medion, LG, Dell, MSI en Samsung. De meeste fabrikanten van goede laptops maken dus een laptop met touchscreen. 

Apple was een uitzondering maar er komt ook een MacBook met touchscreen op de markt. Dit gaat waarschijnlijk in 2026 gebeuren.

Beste laptops met touchscreen

Maar wat is momenteel de beste laptop met touchscreen? Bij de beste laptops met touchscreen test kun je de beste touchscreen laptops uit de laatste test vinden. Met de beste laptops met aanraakscherm in diverse categorie├źn, want niet iedereen zoekt hetzelfde soort laptop.


Zie ook:

Onderwerp:
Een touchscreen laptop is erg handig. Niet voor teksten tikken, maar wel bij het gebruik als televisie en om over het web te surfen. Met je vingers op het touchscreen werk je makkelijker en logischer dan via de muis of touchpad.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.