Goedkoop refurbished apparaten kopen. De beste winkels

Hier vind je de beste winkels waar je goedkoop refurbished apparaten kunt kopen. Niet alleen laptops en computer apparatuur, maar ook heel andere refurbished aanbiedingen.

Refurbished apparaten zijn niet zomaar tweedehands apparaten, maar het is apparatuur die uitgebreid getest is, grondig gereinigd en waarvan de mindere onderdelen vervangen zijn. Hieronder vind je de beste winkels voor refurbished producten zoals laptops, smartphones, computers, e-readers en tablets, maar ook witgoed en andere gebruikte apparaten.


Dit zijn de beste winkels on goedkoop refurbished apparaten te kopen

Refurbished op Bol.com
Begin hier je zoektocht naar refurbished apparaten. Je zou het misschien niet verwachten maar bij Bol.com vind je duizenden refurbished artikelen, verzorgd door in refurbished apparatuur gespecialiseerde partners van Bol.com. 

Veel refurbished laptops, PC's, tablets, smartphones, e-readers, game consoles, maar ook heel andere refurbished producten zoals bureaustoelen, gereedschap en veel meer.

ReMarkt
Remarkt biedt het meest veelzijdige aanbod aan refurbished apparatuur, tenminste als je computer apparatuur zoekt. Refurbished computers, laptops, monitoren, printers, tablets en andere computer apparatuur vind je hier in grote getale en tegen lage prijzen.

Refurbished Laptop XL
Zoek je een refurbished laptop, kijk dan vooral hier. Hier koop je heel goedkoop refurbished gebruikte laptop en laptop onderdelen en accessoires. Koop goedkoop een gebruikte MacBook of een laptop van bijvoorbeeld Lenovo, Asus of HP.

Refurbished Witgoed
Niet alleen computers, laptops en smartphones kun je refurbished tegen een zacht prijsje kopen, ook tweedehands witgoed als wasmachines, wasdrogers en koelkasten zijn hier refurbished te koop.

iUsed
Tweedehands Apple producten zijn refurbished heel populair. Ook hier refurbished iMacs, MacBooks, iPhones,, iPads, Mac computers en andere refurbished Apple apparatuur.

Refurb Phone
Niet alleen refurbished smartphones en andere refurbished telefoons, maar ook andere refurbished apparatuur zoals een laptop, tablet, smartwatch, game console, koptelefoon, speaker en andere apparaten. Van Apple, Samsung, Huawei, Motorola, Sony. Lenovo, FitBit, Nokia, Nintendo, Acer, Jabra, Oppo, LG, HTC en vele andere merken.

Smart2Have
Ook bij Smart2Have vind je vooral refurbished Apple iPhones en Samsung Galaxy smartphones, maar ook refurbished ebook readers van Kobo en Kindle en Amazon tablets.

Maas Computers
Specialist in refurbished computers. Met refurbished laptops, tablets, notebooks, desktop PC's, maar ook computer randapparatuur als refurbished monitoren en printers en refurbished onderdelen en accessoires voor al dit soort apparaten.

DSL Tech
Goedkope refurbished laptops van Apple (refurbished MacBook Pro of MacBook Air, iMac), Lenovo, HP en andere merken. Ook alle laptop onderdelen en laptop accessoires.

Harman Kardon refurbished
Outlet van Harman Kardon waarin je ze al hun producten refurbished verkopen, goedkoop met hoge korting. 

JBL refurbished
Vergelijkbare outlet voor refurbished JBL producten.


Betrouwbare goedkope refurbished Apple apparatuur


Wat is refurbished?

In de basis is refurbished apparatuur tweedehands apparatuur. Dat klinkt op zich niet zo positief, want koop je met een tweedehands telefoon, tweedehands computer, tweedehands printer of andere tweedehandsje niet de ellende van je voorganger?

Getest en indien nodig opgeknapt
Nee, een goed refurbished apparaat, zoals bovenstaande beste aanbieders deze goedkoop aanbieden, is meer dan zomaar een tweedehands computer of tweedehands smartphone. Deze gebruikte apparatuur wordt door een technische afdeling uitgebreid gecontroleerd, getest en schoongemaakt. 

Te oude of slechte onderdelen worden vervangen of geupdate, kortom ze maken van tweedehands hardware weer een apparaat in nieuwe staat. Een gebruikte smartphone, computer, laptop, tablet, printer of ander apparaat dat er weer jaren tegen kan.

Apparaten in zeer goede staat
Deze refurbished apparatuur is in de meeste gevallen afkomstig van bedrijven. Bijvoorbeeld na het beĆ«indigen van een lease contract of door een faillissement of een inruil-actie. Ook kan het een demo model zijn of een geretourneerd apparaat dat niet of nauwelijks gebruikt is, maar niet meer als nieuw verkocht kan worden. Het is dus apparatuur die nog lang niet versleten is. 

Dat, in combinatie met alle controles, testen en updates, levert een betrouwbaar apparaat op dat je via de bovenstaande beste en goedkope aanbieders van refurbished apparatuur ruim onder de normale aanschafprijs kunt kopen.

En van een goed refurbished apparaat mag je verwachten dat deze dezelfde goede prestaties levert als een gelijk apparaat nieuw uit de doos.

Mochten er gebruikssporen op een refurbished apparaat aanwezig zijn, dan hoort de aanbieder dit in de omschrijving van het product te vermelden.

Veel refurbished Apple apparatuur
Vooral Apple producten zijn als refurbished Apple apparaten erg populair. Denk daarbij aan refurbished iPhones, refurbished Macbooks, refurbished iMacs en refurbished iPads, maar ook refurbished Samsung apparatuur wordt veel gevraagd en veel aangeboden. 

Het gaat in de meeste gevallen om luxe elektronica van hoge kwaliteit, met normaal een hoge prijs, die nu goedkoop (en betaalbaar voor de meeste mensen) wordt aangeboden.

Kijk hierboven bij de aanbevolen goedkope aanbieders voor alle refurbished laptops, computers, smartphones, e-readers, game consoles en printers, maar bijvoorbeeld ook refurbished wasmachines, wasmachines, koelkasten en andere refurbished apparatuur tegen een lage prijs.

Garantie
Op normale gebruikte tweedehands apparatuur krijg je geen garantie, maar bij refurbished apparaten gelden andere regels. Hierop worden goede garanties gegeven. Vaak een goede garantie van een jaar. 

Zie ook: Elektronica tips


Samenvatting:
Refurbished apparatuur is meer dan tweedehands apparatuur. Een refurbished computer, refurbished laptop, refurbished smartphone of andere refurbished hardware is uitgebreid getest, gecontroleerd, schoon gemaakt en indien nodig van updates en nieuwe onderdelen voorzien. Goede refurbished apparatuur is weer als nieuw, maar een stuk goedkoper.

Bovenaan vind je de beste winkels om goede en betrouwbare refurbished apparatuur goedkoop te kopen. Vooral refurbished Apple apparaten zijn erg populair, zoals refurbished iPhones, refurbished Macbooks en refurbished iPads, maar het aanbod aan goede refurbished apparatuur dat je goedkoop online kunt kopen is veel groter en breder.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.