Beste laptop studenten en scholieren uit de test


Aan welke eisen moet een laptop voor een student voldoen? Wat is de beste laptop voor studenten? Hier kijken we naar de beste studentenlaptops en hetgeen waarmee je rekening moet houden als je als student een laptop koopt.


Een laptop hoort al bijna bij de standaad uitrusting voor een student. Steeds meer school en universiteiten gaan er van uit dat de student een laptop meeneemt naar school of universiteit. Zelfs lager scholen gaan er automatisch van uit dat kinderen thuis een computer hebben staan.

De meeste computers die nu gekocht worden zijn laptops. Zelfs voor wie zijn computer een vaste plek in huis geeft, en er nooit de deur mee uitgaat, is een laptop vaak de meest interessante keuze. Maar een student, die de laptop wel mee neemt, heeft natuurlijke extra eisen.


De beste laptop voor studenten is compact

Een 17 inch laptop is vooral handig voor thuis. En voor forenzen die met de auto tussen huis en kantoor pendelen is het ook geen probleem om een grote laptop mee te nemen. Voor een student die zijn laptop in het openbaar vervoer of op de fiets meeneemt heeft echter andere eisen. Het is voor een student fijn als de laptop klein en dun is. 13 of 14 inch is een maat waarop je prima kunt werken, maar deze kleine laptops neem je veel makkelijker mee.


 

De beste laptop voor een student is licht

En niet alleen het formaat is belangrijk, het gewicht natuurlijk ook. Kies je een studentenlaptop? Let dan ook op het gewicht.

De beste studentenlaptop heeft een goede verhouding snelheid en prijs

Een snelle laptop met een krachtige processor en veel geheugen is altijd fijn. Maar ook duur, en je moet natuurlijk ook op de prijs letten. Gebruik je de laptop alleen voor internet en het schrijven van teksten, zoals veel studenten, dan kun je volstaan met een goedkopere laptop. Een student die aan fotobewerking of zelfs videobewerking doet is het echter een ander verhaal.

Zo kies je als student de beste laptop

Ga naar Beste Laptop Kopen en gebruik de Laptop Keuzehulp (onderaan die pagina) om de voor jou beste laptop te vinden. Via enkele vragen wordt je naar de voor jou persoonlijk beste laptops gebracht en je kunt reviews, tests en gebruikerservaringen lezen.

Zie ook: Meer laptop tips


Onderwerp:
Een student of scholier stelt andere eisen aan zijn of haar laptop dan een zakelijk gebruiker of de gemiddelde thuisgebruiker. Daarom hier de beste laptops voor studenten en scholieren. Met de beste studie laptop en beste school laptop uit de test en ander goede laptops voor studie en school.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.