Lenovo Yoga. Laptop, tablet en meer


Je ziet ze steeds vaker, een laptop die je als tablet kunt gebruiken (en omgekeerd). De Lenovo Yoga is ook zo'n computer, deze is zelfs nog veelzijdiger. Je kunt hem namelijk wel in vier standen gebruiken!

De Lenovo Yoga is een krachtige veelzijdige laptop / tablet die voordelig te koop is bij de aanbevolen winkels. De computer is te gebruiken in vier standen:

- Laptop
- Tablet
- Tentvorm
- PortretstandDat maakt de Lenovo Yoga geschikt voor het gewone typewerk, voor browsen, het kijken naar een film of voor het inzetten voor een presentatie. Met de Lenovo Yoga kun je letterlijk alle kanten op. En dat alles omdat het scherm 360 graden te draaien is.Ook de prestaties van de Lenovo Yoga 2-13 zijn geweldig. De processor is een 1,9 Ghz Intel Core i3-403OU processor. Het werkgeheugen is 4GB en voor de opslag van bestanden en software is er zowel een 500GB harde schijf als een 8GB SSHD aanwezig.

En heb je nog meer eisen? Dan is er ook nog een versie met een snellere Intel Core i5-4210U processor, 8GB werkgeheugen en een 256 GB SSD beschikbaar.

Kijk bij bovenstaande winkels voor meer informatie en de prijzen.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.