Test: Samsung televisies overtuigend de beste


Samsung staat overtuigend bovenaan als er televisies getest worden. Neem bijvoorbeeld de laatste test van de Consumentenbond. Met alleen Samsung televisies in de beste televisie top 10.

De hele top 10 bestaat uit Samsung televisies

Bij de televisies in het formaat 102 t/m 109 centimeter werden er 14 Samsung televisies getest, en deze namen de eerste 14 plekken op de ranglijst in. Bij de heel grote 122 tot 127 centimeter grote televisies wisten zich tussen de 13 Samsung televisies nog twee LG televisies te wurmen, overigens niet hoger dan de plaatsen 11 en 13.

Wil je een goede televisie? Kies dan voor een Samsung televisie. Dat kunnen we uit deze test wel opmaken. Het zijn gewoon de beste televisies, en ook nog eens goede betaalbaar.

Kijk maar bij de winkels om Beste Televisie Kopen voor de aantrekkelijke aanbiedingen die er zijn op Samsung televisies.Je vind daar ook een Televisie Keuzehulp (voor het selecteren van de voor jou beste televisie) en de actuele televisie top 10.

Of het nu om de beeldkwaliteit, het geluid of de multimedia-functies gaat, de Samsung televisies scoren goede cijfers. LG volgt met zijn TV's op respectabele achterstand als tweede. Hierbij maakt het niet zo uit of het om platte televisies of om curved televisies gaat.

Zie ook: Alle TV tips
Foto: Samsung
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.