Informatie en tips beste printer kiezen

Ben je op zoek naar een nieuwe printer? Kijk dan vooral eens bij onderstaande tips en informatie met betrekking tot het kiezen en kopen van een printer. Handige informatie en tips voor bij het kiezen van de voor jou beste printer.

Of kijk bij de aanbiedingen van printers bij de beste winkels om een goede printer goedkoop te kopen.

De beste printers uit de testen

Printer worden continue getest door tal van organisaties. Van de Consumentenbond tot computertijdschriften, van grote webwinkels tot vergelijkingssites. All in one printers voor thuis, maar ook krachtige zakelijke laserprinters, mobiele fotoprinters en printers voor vele andere doeleinden en gebruikersgroepen. De beste printers uit al deze vergelijkende test kun je hieronder vinden.

Goedkoopste aanbieders, Top 10 en printer keuzehulp

Op Beste Printer Kopen vind je de goedkoopste aanbieders van de beste printers, de actuele top 10 van printers en een printer keuzehulp die je via enkele aan te vinken wensen de weg wijst naar de voor jou beste printer.

Informatie printer kopen

Hieronder vind je nuttige informatie voor het kiezen van de voor jou beste printer.

Fotoprinters

Print je heel veel foto's zelf uit, dan is het handig te kiezen voor een fotoprinter. Een fotoprinter is iets duurder dan een gewone inkjet, maar hij is er voor gemaakt kleurenfoto's extra mooi uit te printen, zonder dat dit ten koste gaat van andere printtaken.

Kies als je regelmatig foto's print in ieder geval altijd voor een inkjet printer en niet voor een laserjet. Een laserprinter presteert namelijk minder als het op fotokwaliteit aankomt. Maar als er zwarte tekst geprint moet worden is een laserprinter juist beter.


All in one printers

Vrijwel alle printers voor thuisgebruik zijn tegenwoordig all in one printers. Dat is niet raar, want met een all in one haal je voor heel weinig geld niet alleen een printer maar ook een kopieerapparaat en scanner in huis. Onder de 50 euro heb je heel goede all in one printers die kunnen printen, scannen en kopiëren.

De ene printer presteert overigens beter als zelfstandig kopieerapparaat dan de ander. Kijk bij het onderstaande overzicht voor printers die tevens een heel goed kopieerapparaat zijn voor de uitblinkers op dit gebied.


Dubbelzijdig printen en dubbelzijdig kopiëren

Helemaal handig wordt het als een printer dubbelzijdig kan printen. Dat scheelt al snel de helft van het papier. Nog mooier is het als de printer niet alleen de printjes kan draaien, maar ook de input. Kijk bij de printers met ADF (automatische documenten invoer) bij de printer die niet alleen stapels papier kunnen invoeren, maar de prints ook aan beide kanten kunnen bedrukken.

Cloud printers

Google Cloud is een systeem om vanaf iedere plaats te kunnen printen, mits je maar een internetverbinding hebt. Met een cloud printer (internetprinter) kun je dus je foto's vanaf je camera direct naar de printer thuis sturen, ook al bevind je je in het buitenland. Maar ook vanaf iedere andere plaats kun je printen vanaf je laptop, smartphone, camera of ander internet-apparaat. Omdat internet en de cloud steeds vaker gebruikt worden komen er steeds meer cloud printers.

Goedkoop printen met een inkttank printer

Naast de bekende soorten printers, de inkjetprinter en de laserprinter is er tegenwoordig ook de inkttank printer, en deze inkttankprinter is een heel aantrekkelijke optie. Bij de aankoop krijg je namelijk flesjes met inkt waarmee je vele jaren kunt printen. Bijkopen van deze inkt is bovendien zeer goedkoop. De printkosten zijn zo laag dat het financieel aantrekkelijk is je huidige inkjetprinter te vervangen door een Epson Ecotank printer, een Canon Megatank printer of een andere inkttank printer. Hieronder lees je alles voor de inkttank printers en vind je de aanbiedingen.

A3 printers

Het normale printformaat is A3. Voor bedrijven en speciale toepassingen zoals het printen van schema's en roosters is een groter printformaat vaak heel interessant. Je kunt dan twee printjes aan elkaar plakken, maar helemaal handig is het als de printer dubbel zo grote vellen kan bedrukken (A3 papier). Daartoe zijn A3 printers in staat. Natuurlijk kun je met deze bredere printers ook gewoon in A4 formaat printen.


Printerinkt goedkoop online kopen

Bij een printer hoort ook inkt. Helaas is printerinkt behoorlijk duur, vooral de officiële inktcartridges en toners van de fabrikant van de printer. Je kunt wel veel geld besparen op je printerinkt door deze inkt goedkoop online te kopen. Hieronder vind je de aanbiedingen van  de goedkoopste winkels voor printerinkt. Het betreft zowel originele fabrieksinkt als goedkope inkt van huismerken en nog goedkopere inkt in refilled inktcartridges en refilled toners.

Toplijsten printer

Wat zijn de meest populaire printers van dit moment? Hieronder vind je een aantal actueletoplijsten met de meest gewilde printers.

Zie ook    Onderwerp:
Op deze pagina vind je informatie over alle soorten printers zoals laserprinters, inkjet printers, fotoprinters, A3 printers en andere printers. Bovenaan staan de goedkoopste winkels om alle goede printers goedkoop te kopen. Ook hebben we de goedkoopste webshops voor printerinkt.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.