Deze printers hebben ADF (Automatische documenten invoer)

Aanbiedingen van goede printers met ADF (automatische documenten invoer). Ideaal voor scannen en  kopiëren van stapels documenten.

Met de meeste printers kun je tegenwoordig ook scannen en kopiëren. Wil je daarvoor hele stapels papier automatisch laten invoeren? Dan is automatische documenteninvoer (ADF) nodig.

Aanbiedingen goede ADF printer (automatisch documenten invoeren)

Wij kijken hier naar all in one printers met ADF, zowel inkjetprinters als laserprinters.

Automatische documenten invoer

De prijzen voor deze all in one printers met automatische documenten invoer (ADF) begint al ruim onder de 100 euro. Je hebt dan een HP Officejet of Epson Workforce all in one inkjetprinter. Daarmee kun je dan scannen, kopiëren en printen in kleur, en dus met een automatische invoer van de originelen.

Kijk hier onder voor de aanbiedingen van printers met automatische documenten invoer bij de beste winkels online.


Automatische documenten invoer, dubbelzijdig scannen en dubbelzijdig kopiëren

Wil je ook automatisch dubbelzijdig kunnen afdrukken? Dan starten de prijzen bij zo'n 110 euro. Helemaal mooi wordt het als je met je printer dubbelzijdig kunt printen, dubbelzijdig kunt afdrukken en daarbij automatisch de  te scannen / kopiëren documenten kunt laten invoeren. Dat kan met een HP Officejet met een prijs rond de 150 euro. Hier onder zie je alle alle in one printers die dat kunnen.


ADF

ADS is een afkorting voor Automatic Document Feeder. Hierbij heeft het kopieerapparaat, en tegenwoordig ook een all in one printer, een hulpstuk dat er voor zorgt dat te scannen of te kopieren documenten automatisch worden ingevoerd. Je kunt dus een stapeltje documenten neerleggen en je all-in-one scant deze en print ze eventueel meteen als kopie weer uit.

DADF en RADF

Zoals we al schreven, het is het mooist als de printer niet alleen de documenten automatisch kan invoeren, maar deze ook automatisch dubbelzijdig kan scannen en kopiëren. Voor deze dubbelzijdige ADF zij twee technieken. De eerste is DADF (Duplex Automatic Document Feeder) waarbij het origineel in één keer wordt gescand en gekopieerd. De tweede techniek is RADF. Daarbij wordt eerst de ene kant gescand en gekopieerd, vervolgens wordt het papier automatisch omgedraaid, waarna de andere kant wordt gescand en gekopieerd.

Kijk voor all in one printers die automatisch documenten kunnen invoeren en voor printers die dubbelzijdig kunnen kopiëren bij de bovenstaande links.

Zie ook: Meer tips printer / goedkoopste winkelsOnderwerp:
Een ADF printer is een printer met automatische documenten invoer oftewel automatische invoer papier / printer met sheetfeeder. Hier boven vind je aanbiedingen van printers met ADF en aanbiedingen van printers die niet alleen automatische papier invoer hebben maar ook automatisch dubbelzijdig kunnen scannen en automatisch dubbelzijdig kunnen kopiëren. Deze veelzijdige printers met ADF zijn soms verbazend goedkope printers.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.