A3 printers. Voor grotere prints.Normaal gesproken printen printers niet groter uit dan in A4-formaat. Maar dat is niet voor iedereen voldoende. Vooral voor zakelijke toepassingen zijn grotere prints soms gewenst. Daarom hier aandacht voor grotere A3-printers.


Een A3-printer kan in het A3 formaat printen ((20 bij 297 mm), en sommige A3-printers zelfs in het A3+ formaat (329 x 483 mm). Dat kan heel handig zijn bij bouwtekeningen, roosters, reclamemateriaal en andere printwerk dat groter is dan een enkel A4-velletje.

A3-printers zijn er als laserjet en als inkjet-printer. Als all-in-one en in de vorm van alleen een printer. Het beste overzicht krijg je bij de Printershop van Coolblue. Selecteer daar A3-printers en je krijgt het hele aanbod aan grotere printers van merken als Epson, Brother, HP, Canon en Xerox.

Tip: Wil je de A3-printer in het netwerk gebruiken? Kies dan voor een printer met een Ethernet-netwerkaansluiting (bekabeld) of WiFi (draadloos netwerk). Dan kun je vanaf iedere computer, tablet of smartphone grote of kleine prints naar de printer sturen.
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.