A3 printers. Voor grotere prints.Normaal gesproken printen printers niet groter uit dan in A4-formaat. Maar dat is niet voor iedereen voldoende. Vooral voor zakelijke toepassingen zijn grotere prints soms gewenst. Daarom hier aandacht voor grotere A3-printers.


Een A3-printer kan in het A3 formaat printen ((20 bij 297 mm), en sommige A3-printers zelfs in het A3+ formaat (329 x 483 mm). Dat kan heel handig zijn bij bouwtekeningen, roosters, reclamemateriaal en andere printwerk dat groter is dan een enkel A4-velletje.

Alle A3 printers en hun prijs

A3-printers zijn er als laserjet en als inkjet-printer. Als all-in-one en in de vorm van alleen een printer. Het beste overzicht krijg je via het overzicht alle A3 printers. Daar vind je alle A3 printers van bekende merken als Epson, Brother, HP, Canon en Xerox maar ook van minder bekende merken.

Tip: Wil je de A3-printer in het netwerk gebruiken? Kies dan voor een printer met een Ethernet-netwerkaansluiting (bekabeld) of WiFi (draadloos netwerk). Dan kun je vanaf iedere computer, tablet of smartphone grote of kleine prints naar de printer sturen.

Zie ook: Meer tips printer
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.