Goedkoop printerinkt kopen. Aanbiedingen goedkope winkels voor inkt printer

Koop je printerinkt goedkoop. Hier lees je waar je inkt voor de printer goedkoop kunt kopen. Of je nu een goedkope inktcartridge of een goedkope toner zoekt.

Goedkoop printerinkt kopen

Ben je op zoek naar inkt voor je printer? Inktcartridges of toners tegen de laagste prijs? Hieronder vind je de beste adressen om online printerinkt goedkoop te kopen. Deze winkels bieden alle inkt goedkoop aan voor alle printers van alle merken. 


Kijk hier voor goedkope printerinkt

Kijk hier onder voor alle printerinkt prijzen en aanbiedingen:


Kijk bij bovenstaande winkels om inkt voor de printer goedkoop te kopen. Zowel de officiële originele inktcartridges en toners van de fabrikant van de printer als goedkope huismerken. Ook kun je er kiezen voor goedkope refilled inkt cartridges.

Soorten printerinkt

Printerinkt is in diverse vormen en soorten te koop. Niet alle inkt voor de printer is hetzelfde. Bovendien moet je de printerinkt altijd kopen in een cartridge of toner die voor jouw type printer geschikt is. Daarvoor kun je bij iedere goede online winkel voor printerinkt het typenummer van je printer invoeren. Je krijgt dan een overzicht van alle geschikte inkt voor je printer. Zowel kleur als zwart, en eventueel originele fabrieksinkt, goedkope huismerk printerinkt en refilled cartridges en toners.

Inkt cartridges voor een inkjet printer

De meest voorkomende vorm voor printerinkt voor thuis gebruik is de inkt cartridge. Dit is de printerinkt voor een inkjet printer zoals bijvoorbeeld een HP Deskjet printer. Je hebt inkt cartridges met zwarte inkt en inkt cartridges met de basis kleuren (CMYK). Dit zijn de primaire kleuren cyaan (blauw), magenta (rood/paars) en geel. 

Met deze primaire kleuren (en zwart) kan de printer iedere kleur mixen. Vaak zitten de primaire kleuren in één kleurencartridge, bij sommige printers zijn drie verschillende kleurencartridge nodig voor iedere primaire kleur. Het voordeel daarvan is dat je niet alle kleuren hoeft te vervangen als er één kleur op is.

Kijk bij de bovenstaande aanbevolen winkels om inkt cartridges goedkoop online te kopen.

Inkt voor een printer met inkt tank

Tegenwoordig zijn er ook inkjet printers die een inkt tank gebruiken in plaats van een inkt cartridge. Deze inkt tank vul je met inkt die je in flessen koopt. Deze printerinkt is veel goedkoper dan een inktcartridge waardoor de inkttank printers steeds populairder worden. 

Voorbeelden van printers et een inkttank zijn de Epson Eco Tank, de Canon Mega Tank en de HP Smart Tank. De inkt voor deze int tank printers en andere printers met een hervulbare inkttank is goedkoop te vinden bij de bovenaan genoemde goedkope online winkels voor printerinkt.

Inkt toners voor een laserprinter

Een laserprinter maakt geen gebruik van inkt uit een cartridge maar van een toner met inkt. Een inkt toner is een stuk duurder dan een inkt cartridge, maar je print er heel veel meer mee. Hierdoor is de printerinkt in toner per pagina een stuk goedkoper dan de printerinkt in een cartridge.

Evenals bij inkt cartridges heb je bij inkt toners vaak de keuze tussen fabrieks inkt (van de printer fabrikant) en goedkopere inkt van huismerken en andere merken. Bij de bovenstaande aanbevolen online winkels kun je al deze printerinkt in toners goedkoop kopen.

Andere soorten printerinkt

Dat geldt ook voor andere soorten printerinkt, al zijn deze zeldzaam. Denk daarbij bijvoorbeeld aan inktlinten die nog heel sporadisch gebruikt worden.

Over printerinkt

Dure inkt

Printerinkt is duur. Duurder dan Champagne zegt men wel eens. De printers waar deze inkt ingaat kunnen daarentegen heel goedkoop zijn. Soms is een nieuwe printer kopen nauwelijks duurder dan alle inkt vervangen. Dit komt omdat de printer fabrikanten het geld met de inkt verdienen. Vaak worden printers zelfs onder de kostprijs verkocht, maar zo heeft men wel een klant voor de inkt.

Je zou bijna iedere keer een nieuwe printer kopen als de inkt op is. Maar helaas, in de cartridge die je bij de nieuwe printer krijgt zit minder inkt dan in een standaard inktcartridge. 

De hoeveelheid inkt is ook iets waar je op moet letten als je de prijzen van fabrieks cartridges vergelijkt met die van huismerk cartridges met inkt. Vaak kan je met huismerk inktcartridges meer printjes maken omdat er meer inkt in zit.

Helaas zijn er met die huismerk inkt cartridges meer problemen dan met de officiële inkt cartridges. Ze willen nogal eens voortijdig overlijden. 

Toner is geen inkt

De inhoud van een toner is heel anders dan de inhoud van een inkt cartridge. De cartridge is gevuld met gewone inkt maar in de toner van laserprinters en kopieerapparaten zit een poeder die bestaat uit kleine delen gekleurd pigment en polymere. Deze tonerpoeder wordt elektrisch geladen en doormiddel van een laser en een drum op het papier aangebracht en gesmolten. Het wordt dus eigenlijk in het papier gebrand.

Hoewel met bij een toner voor een laserprinter over printerinkt spreekt is dit dus helemaal geen inkt.


Zie ook:Samenvatting:
Zoek je goedkope inkt voor je printer? Hierboven vind je een overzicht van de beste winkels om goedkoop printerinkt online te kopen. Het betreft inkt cartridges, inkt toners en flessen inkt voor een inkttank printer. Zowel originele inkt van de printerfabrikant als huismerk inkt, goedkope inkt, refilled toners en refilled cartridges. Je vindt er de printerinkt voor alle printers. Geef bij de winkel het type van je printer op en je krijgt alle printerinkt aanbiedingen met de inkt voor jouw printer te zien. Zo koop je goedkoop printerinkt online.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.