Epson Ecotank inkttank printer, heel goedkoop printen zonder inktcartridge

Met een Epson Ecotank inkttank printer kun je heel goedkoop printen. Deze printer gebruikt geen cartridge maar inkt uit flessen die vele malen goedkoper is.

Epson Ecotank printer


Weg met die dure inktcartridges! Vervang je printer door een Epson Ecotank inktank printer en je bent voor altijd van die dure printcartridges af!

Bij de aankoop van een Epson Ecotank printer ontvang je tevens enkele flesjes inkt. Hiermee vul je de inkttanks van de Epson Ecotank printer en je kunt jarenlang printen. Volgens de opgave van Epson 2 jaar, maar dat is bescheiden. Ze gaan er daarbij namelijk van uit dat je iedere dag 14 printjes print. Dan kom je tot aantallen waarover de gemiddelde thuisgebruikers misschien wel 20 jaar doet.

En mocht je toch extra inkt nodig hebben, dan koop je deze voor 10 euro (kleur) a 15 euro (zwart) bij en kan je weer jaren vooruit. Dat zijn wel andere prijzen dan die van een inktcartridge!

Bij de aanbiedingen van inkttank printers vind je alle Epson Ecotank printers en andere inkttank printers.

Epson Ecotank beste inkttank printer


Veel keuze uit Epson Ecotank printers

Er is niet één Epson Ecotank inkttank printer, maar een hele serie. Van een eenvoudige inkttankprinter die alleen kan printen en een all-in-one die ook kan kopiëren en scannen.

Maar er zijn ook Epson Ecotank printers voor zakelijk gebruik met geavanceerde mogelijkheden zoals automatische documenteninvoer en fax. 

Verder kun je kiezen voor een Epson Ecotank printer met en zonder WiFi, met de mogelijkheid automatisch dubbelzijdig af te drukken, met en zonder LCD scherm, in het A3 of A4 formaat en veel meer. Je kunt net zoals bij een inkjetprinter dus een printer kiezen met de mogelijkheden die je nodig hebt en zonder de mogelijkheden die je toch niet gebruikt. Kies je beste Epson Ecotank inkttank printer bij de hier boven genoemde aanbiedingen van inkttank printers.


Epson Ecotank all in one inkttank printer


Duurder, maar snel terugverdiend door de goedkope inkt

Een Epson Ecotank printer is duurder dan een inkjetprinter. De prijzen beginnen bij 180 euro, maar omdat de printers geleverd worden met vele jaren aan inkt, en omdat eventuele extra printerinkt heel goedkoop is, heb je de meerprijs al heel snel terugverdiend. Bij een inkjetprinter blijf je immers inktcartridges kopen.

Alternatief: Canon MegaTank printer

Epson ontwikkelde de inkttank printer, maar ze zijn niet meer de enige printerfabrikant met inkttank printers in de collectie. Canon biedt de Pixma MegaTank inkttank printers. Daarvan liggen de prijzen wat hoger en de keuze uit verschillende inkttank printers is (nog) minder groot, maar dat kan veranderen. 

Ook de Canon MegaTank printers vind je met al hun prijzen en specificaties bij de aanbiedingen van inkttank printers.

Kijk voor alle prijzen, informatie en gebruikers ervaringen met de Epson Ecotank printers en Canon Megatank printers bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van inkttank printers.

Zie ook: Tips printers


Foto's: Epson Ecotank printers

Samenvatting:
Door je inkjetprinter te vervangen door een inkttank printer kun je hele veel geld besparen op je printkosten en printerinkt. Een Epson Ecotank inkttank printer komt bijvoorbeeld met vele jaren aan inkt, en bijkopen van de printerinkt is heel goedkoop. Ook Canon heeft met de Canon MegaTank printers inkttank printers in de aanbieding waarmee je heel goedkoop kunt printen. De meerprijs van deze goede inkttank printers zijn snel terugverdiend omdat je geen inkt hoeft te kopen. Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.