Overzicht goede cloud printers (internetprinters)

cloud printer

Met PC's, laptops, telefoons en tablets werken we steeds vaker in de cloud, of eenvoudiger gezegd, we maken steeds vaker gebruik van bestanden en programma's die op internet staan. Dat maakt het computergebruik en telefoongebruik steeds meer op internet gericht. Hiermee neemt ook de behoefte aan cloud printers (internetprinters) toe. Daarom hier aandacht voor cloud printers.


Wat is een cloud printer?

Een cloud printer is een printer die (via het lokale netwerk) met internet is verbonden en via internet kan worden aangestuurd. Dat betekent dus dan je vanaf iedere plek waar je met je computer (laptop), smartphone, camera, Mac of tablet verbinding hebt met internet kun printen met je printer thuis of op je werkplek.

Zo kun je foto's thuis uitprinten terwijl je nog elder bent. Leuk voor het thuisfront, die zien de geprinte foto nog eerder dan jij. Of je stuurt een verslag dat je bij een klant op kantoor gemaakt hebt naar een printer bij je eigen bedrijf.

Maar ook op kortere afstand kun je printen. Vanuit de tuin met je smartphone of gewoon terwijl je naast de printer zit. Zo'n internetprinter heeft de  mogelijkheden van een gewone netwerkprinter, maar je kunt tevens vanaf iedere andere plek, overal ter wereld, je printopdrachten geven.

Bij veel chromebooks is het gebruik van een cloud printer zelfs noodzakelijk omdat het gebruik van deze laptops met het Chrome besturingssysteem helemaal op internet gericht is.

Alle cloud printers


Doordat de cloud steeds belangrijker wordt stijgt het aanbod aan cloud printers sterk. Kijk als je wilt weten wat er allemaal aan cloud printers te koop is, en wat deze internetprinters kosten, in het overzicht aanbiedingen alle cloud printers.


In dit overzicht kun je op alle manieren op zoek gaan naar de voor jou beste cloud printer tegen de laagste prijs. Natuurlijk kun je selecteren op eigenschappen als merk, maximale prijs, soort printer (bijvoorbeeld inkjet, laserprinter) en op mogelijkheden (bijvoorbeeld kopiƫren, faxen, scannen, mailen, in kleur printen), maar daarnaast zijn er nog veel meer voorkeuren aan te vinken.

Bijvoorbeeld ook op mogelijkheden als automatisch dubbelzijdig printen, automatisch dubbelzijdig scannen, automatische documentinvoer en aparte toners voor meerdere kleuren kun je allemaal selecteren.

Zo kun je snel en makkelijk de voor jou beste cloud printer / internetprinter vinden.

Zie ook: 


Onderwerp:
Wat is de beste cloudprinter? Hier boven vind je goede cloud printers. Een cloud printer is een printer waarmee je via internet kunt printen. Met andere woorden, een online printer, netwerkprinter, internetprinter. Kijk voor een goede cloud printer bij de bovenstaande aanbiedingen en selecteer daar de voor jou beste cloudprinters.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.