Goedkope printers (all in one printers onder de 50 euro)


Een all in one printer (die kan printen, scannen en kopiëren) koop je tegenwoordig al ruim onder de 50 euro. En dat zijn dan prima alles in 1 printers voor thuis! Hier kijken we wat je voor dat geld kunt krijgen.


De goedkoopste all in one printers koop je zelfs al onder de 50 euro. Kijk in het overzicht van all in one printers tot 50 euro voor alle alles in één printers in deze goedkope categorie.

En dat zijn printers van de grote merken. Kijk maar eens naar de voorbeelden hieronder. Alle specificaties en prijzen van deze alles in 1 printers vind je in het bovenstaande overzicht.

HP Deskjet 2632

Een eenvoudige gebruiksvriendelijke all in one inkjetprinter waarmee je kunt printen, scannen en kopiëren. Een complete all in one tegen een zeer lage prijs. Printen en de printer bedienen kan ook via de HP app. En via WiFi print je draadloos via je netwerk.

Canon Pixma MG3650

Een andere goedkope all-in-one kleurenprinter. De adviesprijs van de Canon Pixma MG3650 ligt boven de 50 euro, maar de actuele winkelprijs ligt lager (zie bovenstaand overzicht). Deze goedkope inkjet is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit. Kopieren, scannen en natuurlijk printen gaat eenvoudig bij deze printer. Het printen kan via een usb-kabel en WiFi, maar ook draadloos via de ingebouwde Access Point modus. Via de app of vanuit de cloud (internet) kun je niet alleen printen maar ook scannen.


Epson Expression Home XP-245

Ook Epson heeft een heel goede alles in 1 printer die in de winkel minder dan 50 euro kost (zie overzicht). Een sterk punt van deze goedkope printer is dat je de inktcartriges per kleur kunt vervangen. Je hoeft dus niet alle inkt te vernieuwen als er maar één kleur op is, dat kan flink in de printkosten schelen.


Deze all-in-one printer, verkrijgbaar in zwart en wit, werkt ook via Wifi zodat je van je computer, laptop, smartphone en tablet kunt printen, scannen en kopieeren.

Epson Expression Home XP-342

Een andere goede goedkope all-in-one van Epson is de XP-342. Deze alles in 1 printer ondersteunt naast Wi-Fi ook Wi-Fi direct. Hiermee kun je ook zonder WiFi-netwerk een draadloze connectie opzetten tussen een computer, telefoon of tablet en deze printer. Ook Apple AirPrint en Google Cloud Print worden ondersteund.


Ook bij deze Epson kun je de inkt per kleur vervangen.

Canon Pixma TS3150

Met zijn hoge printresolutie van 4800 bij 1200 dots per inch is deze goedkope alle in 1 printer zeer geschikt als fotoprinter. Via WiFi, Apple Air Print of via de cloud kun je draadloos rechtstreeks vanaf je laptop, smartphone of camera printen.


Onafhankelijke tests hebben uitgewezen dat je met deze inkjet printer met de meegeleverde tot 120 pagina's meer kunt printen dan bij andere vergelijkbare printers het geval is.

De prijzen van printers kunnen fluctueren. Kijk daarom in het bovenstaand overzicht van alle actuele prijzen. Alle daar vermelde alles in 1 printers hebben een actuele winkelprijs van minder dan 50 euro.

Zie ook: Meer tips kiezen beste printer / goedkoopste winkels
Foto bovenaan: EpsonOnderwerpen:
Goedkope printer, canon, hp, goedkope all in one printer, goedkope deskjet printer, goedkope printers.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.