Goedkope printers (all in one printers onder de 90 euro)


Een all in one printer (die kan printen, scannen en kopiëren) koop je tegenwoordig al ruim onder de 50 euro. En dat zijn dan prima alles in 1 printers voor thuis! Hier kijken we wat je voor dat geld kunt krijgen.


De goedkoopste all in one printers koop je zelfs al onder de 70 euro, en als je je maximaal 90 euro te besteden hebt is de keuze zelfs behoorlijk groot. Kijk in het overzicht van all in one printers tot 90 euro voor alle alles in één printers in deze goedkope categorie.

En dat zijn printers van de grote merken. Kijk maar eens naar de voorbeelden hieronder. Alle specificaties en prijzen van deze alles in 1 printers vind je in het bovenstaande overzicht.

HP Deskjet

De HP Deskjet is een eenvoudige gebruiksvriendelijke all in one inkjetprinter waarmee je kunt printen, scannen en kopiëren. Een complete all in one tegen een zeer lage prijs. Printen en de printer bedienen kan ook via de HP app. En via WiFi print je draadloos via je netwerk. 


Bij de bovenstaande goedkope all-in-one printers kom je diverse versies van de populaire HP Deskjet tegen die je goedkoop online kunt kopen. 

Canon Pixma

Ook in de Canon Pixma serie vind je diverse goedkope printers in de prijsklasse onder de 90 euro. Deze goedkope inkjet printers zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, rood en wit. Kopieren, scannen en natuurlijk printen gaat eenvoudig bij deze goedkope printer. 

Het printen kan via een usb-kabel en WiFi, maar ook draadloos via de ingebouwde Access Point modus. Via de app of vanuit de cloud (internet) kun je niet alleen printen maar ook scannen.Een goedkope Canon all in one printer met veel mogelijkheden is de Canon Pixma TS 3150. Met zijn hoge printresolutie van 4800 bij 1200 dots per inch is deze goedkope alle in 1 printer zeer geschikt als fotoprinter. Via WiFi, Apple Air Print of via de cloud kun je draadloos rechtstreeks vanaf je laptop, smartphone of camera printen.


Onafhankelijke tests hebben uitgewezen dat je met deze inkjet printer met de meegeleverde tot 120 pagina's meer kunt printen dan bij andere vergelijkbare printers het geval is.

Epson Expression Home

Ook Epson heeft een heel goede alles in 1 printer die regelmatig onder de 90 euro wordt aangeboden (zie overzicht). Een sterk punt van deze goedkope printer is dat je de inktcartriges per kleur kunt vervangen. Je hoeft dus niet alle inkt te vernieuwen als er maar één kleur op is, dat kan flink in de printkosten schelen.Deze all-in-one printer, verkrijgbaar in zwart en wit, werkt ook via Wifi zodat je van je computer, laptop, smartphone en tablet kunt printen, scannen en kopiëren.

De prijzen van printers kunnen fluctueren. Kijk daarom in het bovenstaand overzicht van alle actuele prijzen. Alle daar vermelde alles in 1 printers hebben een actuele winkelprijs van minder dan 90 euro.

Zie ook: Meer tips kiezen beste printer / goedkoopste winkels
Foto bovenaan: EpsonOnderwerp:
Hier boven kijken we naar goede goedkope all in one printers. De prijs van deze goedkope printers hebben we op maximaal 90 euro gesteld. Onder dat bedrag heb je al een goede all-in-one printer van bijvoorbeeld Canon, HP of Epson. Dit betreft dan een goedkope all in one printer met inktcartride, een goedkope deskjet printer waarmee je kunt printen, scannen en kopiëren. Kijk hier boven voor deze goedkope printers. 

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.