Koken. Tips voor in de keuken

Hier hebben we een aantal handige tips voor je verzameld met betrekking tot apparatuur om te koken.

tips koken keuken

De beste keukenmachines

De ene keukenmachine is de andere niet. Er zijn heel veel soorten keukenmachines te koop met elk hun eigen mogelijkheden en specialiteiten. Kijk bij de testen van keukenmachines welke van deze keukenapparaten in hun soort de beste zijn.

Multicooker

Een apparaat dat je instelt en vervolgens voor je kookt. Ideaal. Een multicooker kan dat. Een multicooker is, zoals de naam al aangeeft, een heel veelzijdig keukenapparaat dat vele bereidingen kent.

De beste waterkokers

Een eenvoudig maar heel nuttig apparaat in de keuken is de waterkoker. Maak snel kokend water voor thee, instant soep of om mee te koken. Kijk bij de testen van waterkokers wat de beste waterkoker voor jou is.

Er is veel keuze uit waterkokers. Wil je een mooi "plaatje" tijdens het opwarmen? Kies dan voor een waterkoker met led verlichting.

Rijstkoker

Eet je vaak rijst? Denk dan eens aan de aanschaf van een speciale rijstkoker. Hiermee maak je perfecte rijst, dus geen plakrijst en zonder aankoeken. Met een rijstkoker kun je ook andere gerechten zoals vis of groente koken.

De beste ovens

Om goed te kunnen koken heb je een goede oven nodig. Bij de testen van ovens kun je zien welke oven volgens tests van onder andere de Consumentenbond de beste oven is.

Stoomkokers

Een andere manier van eten bereiden is het eten niet te koken maar te stomen in een stoomkoker. Dat is lekker en heel gezond. In een goede stoomkoker kun je meerdere gerechten gelijktijdig stomen.

Magnetron tips

Vind de voor jou beste magnetron met deze magnetron tips. Inclusief een handige keuzehulp met alle informatie, reviews, tests, ervaringen en selectiemogelijkheden voor het vinden van de voor jou beste magnetron.

Sapcentrifuge (slowjuicer)

Maak je verse sapjes uit vers fruit en verse groente met een sapcentrifuge. Het verschil met een blender is dat je bij een sapcentrifuge (slowjuicer) helder sap krijgt.

Zelf yoghurt maken

Maak zelf je favoriete yoghurt. Met je eigen verse ingrediƫnten en zonder smaakstoffen. Dat gaat eenvoudig met een yoghurtmachine. Hier lees je hoe dat gaat.

Zelf brood bakken

Zelf brood bakken is ook een leuke bezigheid. Evenals het eten van dit brood, want je kunt heel speciaal brood maken met heerlijke ingrediƫnten. Een goede broodmachine is daarbij wel van belang.

Zie ook

Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.