Koken. Tips voor in de keuken

Hier hebben we een aantal handige tips voor je verzameld met betrekking tot apparatuur om te koken.

tips koken keuken

De beste keukenmachines

De ene keukenmachine is de andere niet. Er zijn heel veel soorten keukenmachines te koop met elk hun eigen mogelijkheden en specialiteiten. Kijk bij de testen van keukenmachines welke van deze keukenapparaten in hun soort de beste zijn.

Multicooker

Een apparaat dat je instelt en vervolgens voor je kookt. Ideaal. Een multicooker kan dat. Een multicooker is, zoals de naam al aangeeft, een heel veelzijdig keukenapparaat dat vele bereidingen kent.

Beste friteuses

Of je nu een good old frituurpan zoekt of een moderne airfryer (hete lucht friteuse), bij de beste friteuses vind je alle informatie voor het kiezen en kopen van de voor jou beste friteuse.

De beste waterkokers

Een eenvoudig maar heel nuttig apparaat in de keuken is de waterkoker. Maak snel kokend water voor thee, instant soep of om mee te koken. Kijk bij de testen van waterkokers wat de beste waterkoker voor jou is.

Er is veel keuze uit waterkokers. Wil je een mooi "plaatje" tijdens het opwarmen? Kies dan voor een waterkoker met led verlichting.

Rijstkoker

Eet je vaak rijst? Denk dan eens aan de aanschaf van een speciale rijstkoker. Hiermee maak je perfecte rijst, dus geen plakrijst en zonder aankoeken. Met een rijstkoker kun je ook andere gerechten zoals vis of groente koken.

De beste ovens

Om goed te kunnen koken heb je een goede oven nodig. Bij de testen van ovens kun je zien welke oven volgens tests van onder andere de Consumentenbond de beste oven is.

Stoomkokers

Een andere manier van eten bereiden is het eten niet te koken maar te stomen in een stoomkoker. Dat is lekker en heel gezond. In een goede stoomkoker kun je meerdere gerechten gelijktijdig stomen.

Magnetron tips

Vind de voor jou beste magnetron met deze magnetron tips. Inclusief een handige keuzehulp met alle informatie, reviews, tests, ervaringen en selectiemogelijkheden voor het vinden van de voor jou beste magnetron.

Sapcentrifuge (slowjuicer)

Maak je verse sapjes uit vers fruit en verse groente met een sapcentrifuge. Het verschil met een blender is dat je bij een sapcentrifuge (slowjuicer) helder sap krijgt.


Staafmixer tips

Wat zijn de beste staafmixers uit de test? Waar koop je goedkoop zo'n beste staafmixer? Kijk bij de staafmixer tips voor alle informatie over de beste staafmixers en de goedkoopste winkels om deze goede staafmixers online te kopen.

Zelf yoghurt maken

Maak zelf je favoriete yoghurt. Met je eigen verse ingrediƫnten en zonder smaakstoffen. Dat gaat eenvoudig met een yoghurtmachine. Hier lees je hoe dat gaat.

Zelf brood bakken

Zelf brood bakken is ook een leuke bezigheid. Evenals het eten van dit brood, want je kunt heel speciaal brood maken met heerlijke ingrediƫnten. Een goede broodmachine is daarbij wel van belang.

Beste vaatwassers

Bij koken hoort helaas ook het weer opruimen van de rommel. Kijk bij beste vaatwasser kopen voor vaatwassers die dat werk makkelijk maken. Met de beste vaatwassers uit de test, de vaatwasser top 10 en de goedkoopste online winkels.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.