Tips magnetron kopen


Als je een magnetron gaat kopen zijn er een aantal keuzes die je moet maken. Hier enkele handige tips voor bij het kopen van een magnetron.

Je kunt ook de Keuzehulp hieronder gebruiken.

Solo magnetron of combimagnetron

Met een gewone magnetron (ook wel solo magnetron genoemd) kun je alleen opwarmen. Dit soort magnetrons is het meest goedkoop, en voor sommige mensen is het genoeg. Ze hebben dan al een oven en willen alleen een magnetron om bijvoorbeeld een beker melk of een maaltijd in op te warmen. Dan volstaat een gewone solo magnetron.

Oven functie

Wil je ook met een magnetron kunnen koken? Dan heb je een combimagnetron nodig. Een combimagnetron heeft ook ovenfunctie. Je kunt hem dan ook als eenvoudige oven gebruiken. Kijk bij de top vijf van combimagnetrons welke combimagnetrons momenteel populair zijn.

Grill functie

Met sommige combimagnetrons kun je ook grillen. Deze functie zorgt voor een krokante laag op je eten.

Stoomfunctie

Met de stoomfunctie van een combimagnetron kun je ook maaltijden stomen. Een klein deel van de combimagnetrons beschikt over zo'n stoomfunctie.

Inbouwmagnetron en vrijstaande magnetron

Wil je de magnetron in je keuken inbouwen of zet je hem los op het aanrecht of op een kast neer? Magnetrons worden onderverdeeld in inbouwmagnetrons en vrijstaande magnetrons.

Zie ook

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.