Wat is een slowjuicer?


Je zou een slowjuicer platweg kunnen omschrijven als een langzaam broertje van de sapcentrifuge. Bij een slowjuicer moet je dus langer op je drankje wachten. Waarom is de slowjuicer dan zo populair?


Een sapcentrifuge maalt al het groente en fruit en slingert het sap eruit. De slowjuicer doet dat op zijn gemakje, het apparaat kneust op lage snelheid het fruit en groente. En zoals meestal komt er ook bij het maken van sap een betere kwaliteit uit als er de tijd genomen wordt voor het merk. Er komt meer sap uit het groente en fruit (en meer vitaminen) en er komt minder warmte en zuurstof bij het sap, wat de kwaliteit van de vitaminen ten goede komt. Kortom met een slowjuicer krijg je beter sap!

Meer informatie over iedere slowjuicer

Alle informatie over slowjuicers, blenders, sapcentrifuges en andere sapmakers vind je in de BlenderStore van CoolBlue. Hier verkopen ze niet alleen deze sapmachines, maar ze geven er ook alle informatie over, inclusief alle voordelen en nadelen van ieder apparaat. Neem daar beslist even een kijkje als je een sapcentrifuge, blender of slowjuicer zoekt.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.