Wat is een multicooker? (en waar koop je ze?)

Multicookers zijn de meest veelzijdige keukenapparaten die er bestaan. Met een multicooker kun je heel verschillende gerechten maken. Je kunt er stoofvlees in laten sudderen, maar ook rijst in stomen.


Een goede multicooker beschikt over voorgeprogrammeerde standen voor heel uiteenlopende bereidingen. Hier meer informatie over goede multicookers.


Één apparaat voor talloze bereidingen

Multicookers worden vaak gebruikt als slowcooker. Je kunt er namelijk urenlang stoofvlees, sucadelapjes of ander veel in laten sudderen zonder dat je tussendoor hoeft te roeren of er op een andere manier opkijken naar hebt. Maar multicookers zijn ook ideaal voor het bereiden van rijst en je kunt er mee frituren, bakken, stoven, soep mee maken, en een multicooker heeft een goede warmhoudfunctie. Je kunt er ook koude gerechten mee maken, zoals yoghurt.

Kortom een multicooker verdient de multi in zijn naam zonder twijfel.

Voor het maken van éénpans gerechten is de multicooker ook zeer geschikt. Deze bereidingen kunnen erg makkelijk zijn. Vooral als de multicooker veel programma's heeft waaruit je kunt kiezen. Er zijn multicookers met vele tientallen programma's. Vaak hoef je dan alleen maar op het juiste moment ingredieënten toevoegen.

Alle informatie en prijzen multicookers


Kijk op Beste Multicooker Kopen voor alle goede multicookers, de beste winkels om een multicooker te kopen en de actuele Multicooker Top 10.

Zie ook

Foto: Tefal
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.