Beste friteuse. Aanbiedingen, tips en informatie airfryer en ftituurpan

Sinds de komst van de airfryer kan er heel wat meer met een friteuse dan vroeger. Hier vind je alle informatie en tips met betrekking tot zowel de hetelucht friteuse (de airfryer) als de gouwe ouwe frituurpan.

Beste winkels voor een friteuse

Of je nu een airfryer (een hetelucht friteuse) of een frituurpan voor frituurolie zoekt, hieronder vind je de aanbiedingen van de beste winkels om een friteuse te kopen. Deze online winkels hebben het beste en grootste aanbod aan friteuses en hanteren de laagste prijzen.
Bij bovenstaande winkels vind je alle goede friteuses (hete lucht of olie) tegen aantrekkelijke prijzen. Hetelucht friteuses als alle modellen van de Philips Airfryer, de Princess Aerofryer en de Tefal Actifry, maar ook de frituurpannen met olie van onder andere Inventum, Tristar, Bestron, DeLonghi en alle andere merken.


Beste friteuses uit de test

De Consumentenbond, maar ook kranten, tijdschriften, gespecialiseerde websites en vergelijkingssites testen regelmatig friteuses. Kijk bij de uitslagen testen friteuses voor alle beste friteuses uit deze tests. Het betreft zowel friteuses voor het frituren met hete lucht (airfryers) als met olie (frituurpannen).

beste friteuse test

Top 10 friteuses

Welke friteuses worden momenteel het meest verkocht en zijn het meest geliefd? Deze beste friteuses vind je hier onder. Het gaat daarbij zowel om airfryers als frituurpannen.
Informatie en tips friteuse

Airfryer of frituurpan?

De eerste keuze die je tegenwoordig maakt als je een friteuse wilt kopen is die tussen een hetelucht friteuse (een airfryer) en een frituurpan waarbij je met olie bakt.

De meeste kopers kiezen tegenwoordig voor de airfryer. Sterker nog, ze doen de frituurpan de deur uit en vervangen deze door een airfryer. Het frituren via een hete lucht friteuse is dan ook gezonder en reuklozer dan frituren met olie. Bovendien kun je heel veel meer met een airfryer dan met een gewone frituur. Het is immers eigenlijk een hete lucht oven in een ander jasje. Maar er zijn ook frituur-liefhebbers die zweren bij hun friet en snacks uit de olie. Kijk bij de voordelen en nadelen van een airfryer voor meer informatie.

Goede airfryers

Het eerste patent voor een airfryer werd in 2005 afgegeven, en deze techniek was bedoeld voor het gebruik in hotels en restaurants. In 2010 presenteerde Philips op de IFA de eerste airfryer voor consumenten. Hoewel inmiddels veel andere fabrikanten, in navolging van Philips, ook hete lucht friteuses op de markt brengen zijn de Philips airfryers nog steeds toonaangevend. Vooral in verkochte aantallen.

Tefal is met zijn Actifry en Fry Delight hetelucht friteuses echter een grote concurrent van de Philips airfryers, en in Nederland timmert Princess aan de weg met de goedkopere Princess Aerofryer friteuses. Ook Inventum maakt goede airfryers en Tristar en Prima brengen goedkope hetelucht friteuses op de markt.

Dubbele frituurpan

Ga je voor frituren met olie? Dan is een dubbele friteuse het overwegen waard. Een dubbele friteuse beschikt over twee aparte bakken elk met hun eigen thermostaat en eigen verwarmingselement. Eigenlijk zijn het dus twee friteuses in één behuizing. Handig om verschillende snacks met verschillende bereidingstijden en verschillende bereidingstemperaturen gelijktijdig te frituren.

Zie ook

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.