Getest: De beste keukenmachines

Wat is de beste keukenmachine? Dat hangt sterk af van waar je de keukenmachine voor wilt gebruiken. Hier vind je een aantal beste keukenmachines uit diverse tests.

Hier vind je de keukenmachine tests

Al deze beste keukenmachines uit vergelijkende tests kun je vinden in het overzicht beste keukenmachines uit de tests. Deze testen zijn uitgevoerd door experts op dit gebied en deskundige organisaties gespecialiseerd in het uitvoeren van vergelijkende testen. Denk daarbij aan vergelijkingssites, de consumentenbond, grote webwinkels, tijdschriften en andere organisaties die weten waarover ze praten.

Wat is een keukenmachine?

Wat is een keukenmachine precies? Het begrip wordt door de één wat ruimer opgevat dan door de ander. Meestal bedoelen ze met keukenmachine een keukenapparaat dat kan mixen, kloppen en kneden. Soms wordt ook een mixer of een blender tot de keukenmachines gerekend, wat op zich natuurlijk klopt, want ook dit zijn machines voor in de keuken. Maar voor een echte keukenmachine zijn de mogelijkheden van deze keukenapparaten wat te beperkt.

Cookprocessor

De cookprocessor is wel een keukenapparaat dat de benaming keukenmachine verdient. Met een cookprocessor kun je zowel mixen, kneden als kloppen, maar ook mee snijden, koken en stomen. Dit zijn de meest complete keukenmachines. In de bovenstaande testen van keukenmachines kom je deze cookprocessors dan ook volop tegen.

Foodprocessor

Verwar de cookprocessor niet met de foodprocessor. De namen lijken op elkaar, maar de foodprocessor is veel beperkter. Een foodprocessor is er voor snijden, hakken en raspen. En soms (maar niet altijd) kunnen ze kneden en mengen. Alleen de tweede categorie verdient de benaming keukenmachine.

TIP: Kijk op Beste Keukenmachine Kopen voor meer informatie, tips en aanbiedingen van alle soorten keukenmachines.

Zie ook

Foto: Kenwood cookprocessor

Sleutelwoorden
Keukenmachine best getest, test keukenmachines, consumentenbond, beste keukenmachine, beste foodprocessor, beste koop, cookprocessor.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.