Audio video tips (met test en aanbiedingen)

De beste audio apparatuur en video apparatuur. Met testen, goedkope aanbiedingen en tips om de beste audio en video apparaten te kopen.

Tips audio video elektronica

Hier vind je alle audio video tips. Of met andere woorden, je vindt hier alle elektronicatips op het gebied van beeld en geluid. Van de beste TV tot de beste speakers, van de beste oortjes tot de beste TV beugel, en heel veel meer. Kies hieronder het onderwerp waarover je graag de tips wilt zien.

Televisie tips

Wie beeld zegt, die zegt televisie. Hier vind je alle TV tips verzameld. Welke eisen stel jij aan je televisie? Hoe groot moet de TV zijn, hoe belangrijk is de geluidskwaliteit? 

Hier alle informatie om je beste TV te kiezen en tegen de laagste prijs te kopen. Waaronder testen van o.a. de Consumentenbond en aanbiedingen van de beste en goedkoopste winkels.


Speaker tips

Van het beeld naar het geluid. Zonder goede speakers geen goed geluid. Daarom hebben we veel informatie en audio tips voor bij het kiezen van je speakers. Luidsprekers in alle soorten, voor thuis en voor onderweg, Hier alle informatie, aanbiedingen en tips, en alle beste speakers uit de test.

Koptelefoon tips

Of draag je speakers op de oren. Met een goede koptelefoon. Deze hoofdtelefoons zijn er in vele soorten en modellen, en in vele prijsklassen. Hier vind je alle informatie voor het kiezen van de voor jou beste koptelefoon tegen de meest aantrekkelijke prijs. 

Ook hier het beste uit de test en goedkope aanbiedingen bij de beste winkels. 

Oortjes tips

De oortjes (audio oordoppen) zijn de kleine broertjes van de koptelefoon. Tegenwoordig vaak geheel draadloos, en vaak met een verbazend goed. Hier alle informatie over de beste oortjes uit de test en aanbiedingen van alle goede audio oordopjes bij de beste en goedkoopste winkels.

Bluetooth speaker tips

Terug naar de audio speakers. Bluetooth speakers zijn momenteel de meest gebruikte speakers. Als mobiele speaker, maar ook steeds vaker als speaker thuis. Stream je muziek vanaf je smartphone, laptop, televisie of audioset naar je bluetooth speaker(s). Bluetooth speakers zijn er in alle soorten, van kleine portable speakers tot huiskamerspeakers. Hier vind je ze allemaal goedkoop.

WiFi speaker tips

WiFi speakers zijn andere draadloze speakers. Maar WiFi speakers worden voornamelijk thuis gebruikt.

Deze audio speakers  hebben als voordeel dat ze helemaal zelf contact met internet kunnen maken. Goede WiFi speakers zijn vaak ook als smart speaker te gebruiken en vaak kan je er een multiroom netwerk mee opzetten. De meeste WiFi speakers zijn tevens een bluetooth speaker.


Soundbar speaker tips

Ook de soundbar is een audio speaker, maar dan een speaker die normaal gesproken als TV speaker gebruikt wordt. Een goede soundbar is vaak ook als WiFi speaker / bluetooth speaker / smart speaker / multiroom speaker te gebruiken. 

Hier alle informatie voor het kiezen en goedkoop kopen van je beste soundbar. Zoals de beste soundbar uit de test en goedkope aanbiedingen van de goedkoopste aanbieders van deze audio speakers voor bij de TV.

Autoradio tips

Autoradio's heb je in vele soorten. Van een eenvoudige FM autoradio of DAB+ autoradio tot complete multimedia systemen voor in de auto, eventueel gecombineerd met een achteruitrij camera en route-navigatie. 

Hier tips voor het kiezen en goedkoop kopen van jouw beste autoradio, of dat nu een goedkope autoradio is of een geavanceerd mediasysteem voor in de auto.

DAB+ radio tips

We noemden hem al even, de DAB+ radio. Ieder soort radio is tegenwoordig DAB+ radio te koop. Want DAB radio is de radio van de toekomt. Hier alle informatie, tips een aanbiedingen met betrekking tot een digitale radio in alle soorten.

Home Cinema tips

Als veel geld investeert in een grote goede televisie, of eventueel zelfs in een huisbioscoop, wil je daar natuurlijk wel een optimaal geluid bij. Een home cinema set zorgt voor dat perfecte geluid bij je televisie. Met de beste geluidseffecten bij films en series. Maar er zijn veel verschillen in home cinema sound systemen. Hier alle informatie en tips, en de beste home cinema audio sets uit de test.

TV beugel tips

Wil je de TV niet op een kast neerzetten maar aan de muur hangen? Kies dan voor een goede TV beugel. Je hebt televisie beugels om de TV strak tegen de muur aan de hangen, maar ook TV beugels waarbij je de televisie in gewenste richting kan kantelen of draaien. Hier alle informatie, testen en tips over alle TV beugels.
Toen de CD kwam en doorbrak leek het tijdperk van de vinyl platenspeler ten einde, maar de platenspeler is aan een heuse comeback bezig in de audio wereld. Hier alles over de platenspeler en het kiezen en goedkoop kopen van een goede platenspeler.


Zie ook:
Op deze pagina vind je de audio en video tips van Elektronicatips.nl. Dit is een breed onderwerp want hier vind je tips met betrekking tot beeldapparatuur als televisies en beamers, maar vooral tips met betrekking tot audio / geluidsapparatuur zoals koptelefoons, speakers, oortjes, radio's en platenspelers.

Bij iedere categorie vind je tips omtrent het kiezen, kopen en gebruiken van al deze elektrische audio en video apparatuur, waaronder ook de beste winkels om de betreffende apparaten goedkoop online te kopen.

Veel van deze tips hebben betrekking tot speakers. Er is een grote diversiteit aan speakers. Bekabelde en draadloze speakers, mobiele speakers en huiskamerspeakers. Er zijn WiFi speakers (netwerkspeakers), smart speakers, multiroom speakers en bluetooth speakers. Bij de audio tips lees je over de voordelen en nadelen van al deze verschillende speakers en geven we tips waar rekening mee te houden als je de voor jou beste speakers zoekt.

Bij de tips van alle soorten audio apparatuur en video apparatuur vind je tevens de beste apparatuur uit de test. Het betreft diverse testen die vaak door experts op audio en video gebied zoals magazines, vergelijkingssites, de consumentenbond, gespecialiseerde websites en webwinkels en meer deskundigen op het gebied van de betreffende elektrische apparatuur.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.