Digitaal fotolijstje

Met een digitale fotolijst heb je altijd de foto of foto's in je fotolijstje staan die je wil. Hier tips en aanbiedingen van digitale fotolijstjes.

Digitaal fotolijstje Naevy

Digitaal fotolijstje Naevy


Een leuk digitaal fotolijstje heb je tegenwoordig al ver onder de 100 euro, maar er zijn ook duurdere modellen. Een digitaal fotolijstje is in principe een mediaspeler met een vrij groot kleurenscherm. Wat dat betreft zijn digitale fotolijstjes eigenlijk best goedkoop. Voor een mediaspeler betaal je meestal fors meer.

Aanbiedingen digitale fotolijstjes

Hieronder vind je aanbiedingen van ruim 100 digitale fotolijstjes en digitale fotolijsten.


En ook deze winkels hebben goede digitale fotolijst aanbiedingen:


Formaat digitale fotolijstjes

De kleinste digitale fotolijstjes zijn zo'n 5 inch (12,7 centimeter) groot. Dat is vrij klein voor hun belangrijkste toepassing, het tonen van foto's. Pas bij een inch of 10 (een beelddiagonaal van 26 centimeter) zijn de digitale fotolijstjes groot genoeg om ze ergens op een kast te zetten waarbij je de foto's nog goed kan zien.

Er zijn ook grotere digitale fotolijsten, bijvoorbeeld van 15,6 inch (circa 40 cm), 17 inch (43 cm) en zelfs 24 inch (61 cm) en 27 inch (68,6 cm).  

Denver digitaal fotolijstje

Denver fotolijst digitaal

Opslag van de foto's

Voor de opslag van de foto's worden tal van opslagmedia gebruikt. Een geheugenkaartje is het meest gebruikelijk. SD of Micro SD, en veel digitale fotolijstjes zijn voorzien van een USB aansluiting zodat je er ook een USB stick, smartphone of een externe harde schijf op aan kunt sluiten.

Maar streamen van foto's kan bij sommige moderne digitale fotolijstjes ook. Vaak via WiFi. Je neemt het digitale fotolijstje dan in je netwerk op, en kan vanaf je telefoon, PC of laptop foto's naar de digitale fotolijst sturen.

Multimedia

De belangrijkste taak van een digitale fotolijst is het tonen van foto's, vaak in de vorm van een dia show. Daarnaast zijn er nog de extra mogelijkheden die veel digitale fotolijstjes bieden. 

Het afspelen van muziek is bij veel fotolijstjes mogelijk, maar ook video en zelfs informatie van internet (zoals het weer en nieuwskoppen) kunnen bij de meest uitgebreide digitale fotolijstjes worden getoond. Het digitale fotolijstje komt dan in de buurt van een mediaspeler of zelfs een computertje,


Zie ook:
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.