Beste bluetooth speaker kopen (test, tips, aanbiedingen)

Aanbiedingen van bluetooth speakers en de beste van deze draadloze luidsprekers uit de test.

JBL bluetooth speaker

Draadloze speakers zijn zeer populair. Zowel voor onderweg als voor thuis. De meest gebruikte draadloze speakers zijn bluetooth speakers. Deze luidsprekers zijn vaak handzame apparaatjes met een accu die je overal kunt gebruiken. 

Maar je hebt ook vaste bluetooth speakers voor thuis. Andere draadloze speakers zijn WiFi speakers. Hieronder gaat het echte uitsluitend over de bluetooth speakers.

Je vindt hier onder aanbiedingen van de goedkoopste en beste online winkels waar je een goede bluetooth speaker goedkoop kunt kope, Ook hebben we de actuele bluetooth speaker top 10, de beste bluetooth speakers uit de test en een bluetooth speaker keuzehulp (om je beste bluetooth speaker zelf te vinden).

Beste winkels om een bluetooth speaker te kopen

We beginnen met de beste winkels. Deze online aanbieders hebben het grootste en beste assortiment draadloze speakers en hanteren de laagste prijzen:

Klik op de naam van de winkel om hun aanbiedingen van bluetooth speakers te zien:

Bluetooth speaker keuzehulp

Wat zijn voor jou de beste bluetooth speakers? Dat kun je uitvinden met de bluetooth speaker keuzehulp van Coolblue. Deze vind je bij de Coolblue aanbiedingen hier boven.

In de keuzehulp geef je op wat je van je nieuwe bluetooth luidspreker verwacht. Na het aanvinken van al je wensen krijg je een overzicht van alle populaire bluetooth speakers die aan jouw eisen voldoen. Daarnaast krijg je tests, reviews en ervaringen van gebruikers te zien van iedere speaker.

Dit soort informatie je ook allemaal vinden bij de bovenstaande Bol.com bluetooth speaker aanbiedingen, met de informatie van meer dan 1.500 speakers! 

De beste bluetooth speaker uit de test


Uit bovenstaande aanbiedingen kun je zelf je beste bluetooth speaker selecteren. Maar je kun ook kijken welke luidsprekers er door de experts als beste bluetooth speaker zijn getest.

Kijk bij de beste bluetooth speakers uit de test om te zien welke speakers er als beste bluetooth speakers tevoorschijn zijn gekomen uit vergelijkende tests uitgevoerd door door experts op dit gebied.

Bluetooth speaker top 10

Of kijk welk van deze speakers het meest verkocht worden Welke bluetooth speakers zijn momenteel het meest in trek? Een altijd actueel overzicht van de meest populaire draadloze bluetooth speakers vind je in de bluetooth speaker top 10.

Bluetooth speaker informatie

Smart bluetooth speaker

Steeds vaker komt het voor dat je een bluetooth speaker ook als smart speaker kunt gebruiken. Je kunt dan (ergens vanuit de kamer) een vraag stellen en de microfoon van de smart bluetooth speaker vangt dit op. Vervolgens gaat de speaker op internet op zoek naar het antwoord en de digitale assistent leest het antwoord op je vraag voor. Ook je smart home kan zo via een smart bluetooth speaker worden bediend.


Waterdichte bluetooth speaker

Bij een mobiele draadloze speaker kan het erg handig zijn als deze speaker waterdicht is. Je hoeft dan niet bang te zijn voor een plensbui of dat de bluetooth speaker in het water valt. De beste waterdichte speakers kunnen zelfs drijvend in het zwembad muziek afspelen. Ze zijn geheel waterdicht tot bijvoorbeeld een meter onder water gedurende langere tijd.


Mobiele speaker als powerbank

Een mobiele speaker kun je onderweg via een powerbank van stroom voorzien. Maar als je een bluetooth speaker met een goede accu hebt is dat vaak helemaal niet nodig. Sterker nog, soms kan een bluetooth speaker met een goede accu zelfs de powerbank vervangen. Je kan dan bijvoorbeeld je telefoon via de bluetooth speaker opladen.

De bluetooth speaker moet daar dan wel geschikt voor zijn en de speaker moet over een goede accu beschikken, tenminste als je hem daarna nog voor muziek wilt gebruiken.Soorten bluetooth speakers

Een bluetooth speaker is een speaker waarvan je de muziek via je telefoon, laptop, TV, PC of andere apparaat naar de speaker kunt streamen. In feite kan ieder soort speaker een bluetooth speaker zijn.

Mobiele bluetooth speakers

De meest gangbare bluetooth speaker is een draadloze mobiele speaker. Dit is een compacte of redelijk compacte luidspreker voor onderweg. Je kunt overal naar je muziek luisteren die dan meestal via de telefoon wordt afgespeeld. Van een geheugenkaartje of bijvoorbeeld van Spotify.

Natuurlijk kun je een mobiele bluetooth speaker ook gewoon thuis gebruiken. De muziek van een goede portable bluetooth speaker nodigt daar wel toe uit. 

Goede mobiele bluetooth speakers worden onder andere gemaakt door JBL, Sony en Ultimate Ears (UE). Je vindt deze draadloze speakers voor onderweg volop bij de bluetooth speaker aanbiedingen bovenaan.

Een grote, maar wel mobiele, bluetooth speaker wordt party speaker genoemd.

Woonkamer bluetooth speakers

Maar je hebt ook bluetooth speakers die in de eerste plaats voor gebruik binnen in huis gemaakt zijn. De functionaliteit is vaak hetzelfde, ze beschikken vaak ook over een accu zodat je ze ook onderweg kunt gebruiken, maar ze zijn minder geschikt voor mobiel gebruik (bijvoorbeeld niet waterdicht) en deze bluetooth speakers hebben vaak een ontwerp dat minder tot meenemen uitnodigt.

Ook deze bluetooth speakers vind je bij bovenstaande aanbiedingen. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de bluetooth boekenplank speakers van Edifier, House of Marley en JAM.Dit kan een enkele bluetooth speaker zijn, maar ook een set van twee stereo bluetooth speakers. 

Andere bluetooth speakers

Maar zoals we al schreven, iedere speaker die bluetooth ondersteunt kan een bluetooth speaker genoemd worden. Dat kan bijvoorbeeld ook gaan om een bluetooth soundbar, een bluetooth wekkerradio, een bluetooth bouwradio of een heel ander soort speaker.

Bij de beste speakers test kun je van ieder soort speaker de beste bluetooth speaker vinden

Beste bluetooth speaker merken

Nagenoeg alle goede speaker fabrikanten hebben volop bluetooth speakers in hun assortiment. Bijvoorbeeld JBL (de marktleider), Harman Kardon, Sony , B&O, Bose, Sonos en veel meer goede merken.

Meer tips en informatie beste bluetooth speaker kopen

Kijk bij de speaker tips hier onder voor meer handige tips en informatie voor het zoeken, vinden en kopen van de voor jou beste bluetooth speaker.

Zie ook
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.