Deze mobiele Bluetooth speakers zijn waterdicht


Als je een Bluetooth speaker meeneemt op vakantie of naar het zwembad wil je natuurlijk wel dat hij tegen water bestand is. Hier kijken we naar waterdichte speakers. En dan bedoelen we niet spatwaterdicht, maar echt waterproof. Speakers die niet alleen tegen een regenbui kunnen maar die je desnoods in bad of zwembad in het water kunt gebruiken.


Steeds meer Bluetooth speakers zijn dusdanig tegen water bestand. Kijk maar in het overzicht met waterdichte Bluetooth speakers voor al deze waterproof draadloze speakers voor mobiel gebruik.

Voorbeelden van erg populaire draadloze speakers die waterdicht zijn, zijn de JBL Charge, de UltimateEars Boom en de JBL Go, maar dit is maar een klein deel van de goede speakers waaruit je kunt kiezen als je een waterdichte speaker zoekt.

Deze speakers zijn veel minder kwetsbaar als deze waterdicht is. Een flinke regenbui, een val in het water, een waterdichte speaker kan er tegen. Vaak zijn ze waterbestendig tot een meter diep (daarna wordt de waterdruk te hoog). Je kunt deze mobiele speakers dus zelfs mee het zwembad innemen.

Zie ook: Andere tips speakers
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.