Beste speakers goedkoop kopen

Ben je op zoek naar een speaker, voor thuis, voor mobiel gebruik of voor in je auto? Hier vind je al onze artikelen met tips en informatie over speakers.

beste speaker goedkoop kopen


Je hebt speakers in vele soorten en voor vele toepassingen. Hieronder vind je overzichten met van elk soort speakers tips en aanbiedingen van deze speakers.

Bluetooth speakers

Heel populair, vooral bij jongeren, zijn tegenwoordig de bluetooth speakers. En dan met name de mobiele bluetooth speakers die zijn uitgerust met een accu zodat je deze compacte luidspreker overal mee naartoe kunt nemen en overal kunt gebruiken. Vaak zijn deze mobiele speakers te koppelen aan een gelijke speaker van een vriend zodat je samen een muzieknetwerk kunt opzetten. 

De bluetooth speakers kunnen natuurlijk ook thuis worden gebruikt. Je kunt dan de muziek van je mobiele telefoon dan naar de luidspreker streamen, maar ook vanaf andere bluetooth apparatuur zoals vanaf een laptop.

De beste van deze bluetooth speakers produceren zo'n goed geluid dat de speakers vaak in plaats van woonkamer speakers (grote HiFi speakers) worden gebruikt.


WiFi speakers

Maar voor thuisgebruik zijn de WiFi speakers nog interessanter. Deze luidsprekers worden draadloos met het netwerk gekoppeld. Zodoende kun je vanaf alle op het netwerk aangesloten apparatuur muziek naar de WiFi speaker streamen, maar een goede WiFi speaker (netwerk speaker) kan ook zelfstandig verbinding maken met bijvoorbeeld internetradio of streamingdiensten zoals Spotify. Zo heb je heel veel muziek tot je beschikking op je WiFi speaker. 

Heb meerdere WiFi speakers van hetzelfde merk? Dan kun je er vaak een multiroom netwerk mee opzetten. Met een multiroom netwerk kunnen deze netwerk speakers gelijktijdig dezelfde muziek afspelen, ook als ze zich in heel andere delen van het huis bevinden.

Ook voor deze luidsprekers geldt dat een goede WiFi speaker de HiFi speaker set kan vervangen. Vooral uit de wat grotere en meer krachtige WiFi luidsprekers kan een fantastisch geluid komen.


Smart speakers

Een nieuwe toepassing die we steeds vaker bij deze WiFi speakers / netwerkspeakers tegenkomen is die van een smart speaker (slimme luidspreker). Niet alleen kun je smart speakers ook met je stem bedienen, je kunt ze ook spraakgestuurd informatie op internet laten zoeken (bijvoorbeeld via de Google Assistent), en de informatie wordt door de smart speaker  / slimme speaker aan je voorgelezen.

Zodoende is een smart speaker heel veel meer dan een luidspreker voor je muziek. De communicatie met de speaker is twee richting verkeer. Je vraagt met je stem informatie op, je kunt er smart apparaten in huis mee bedienen en de smart speaker heeft alle mogelijkheden van een WiFi speaker.

Alle informatie en mogelijkheden van smart speakers vind je hier onder.

Soundbar

Aanvankelijk was de soundbar vooral een betere vervanging voor de (vaak matige) televisie speakers. Maar de moderne goede soundbars hebben zo'n goed geluid en zo veel mogelijkheden dat ze prima de woonkamer speakers kunnen vervangen. 

De beste soundbars zijn goede WiFi netwerk speakers met alle mogelijkheden van een multiroom audio netwerk, streaming audio en een smart speaker.  Dat maak de aanschaf van een soundbar erg interessant als je een nieuwe speaker of speaker set zoekt.


Woonkamer speakers

We noemden ze hier boven al een paar keer, de HiFi speakers, oftewel woonkamer speakers. De vaste speakers van de audio set in je woonkamer. Deze huiskamer speakers heb je als draadloze speakers en speakers met een draadje, en je hebt ze als grote speakers en kleine mini speakers. En tegenwoordig dus ook vaak in de vorm van soundbar (zie boven).

Speel de muziek, en het geluid van je televisie, in de hoogst mogelijke kwaliteit af via je grote of kleine speakers, je soundbar, draadloze speaker of andere luidspreker. Hierboven vind je alle mogelijkheden.


Auto speakers

De speakers in de auto zijn belangrijke luidsprekers Iedereen wil in de auto van muziek kunnen genieten of naar de radio of postcast kunnen luisteren. In bijna iedere auto zijn dan ook auto speakers in de auto doorbrengt.

Als je vele uren in de auto doorbrengt wil je natuurlijk auto speakers van hoge kwaliteit hebben, met een goed geluid en met de mogelijkheden die je wenst.

De standaard in een auto aanwezige speakers zijn meestal maar van matige kwaliteit en er is veel meer te koop aan autospeakers. In de vorm van een setje van twee goede stereo speakers maar ook als complete audiosystemen voor in de auto met bijvoorbeeld een goede subwoofer, voor de allerbeste muziek in je auto.

Meer speakers

Hieronder vind je nog veel meer informatie over speakers.

Subwoofer

De subwoofer is een bijzonder soort speaker. De subwoofer (of sub) geeft namelijk alleen de lage en heel lage tonen weer. De subwoofer produceert vooral een dreunend geluid maar in combinatie met de gewone speakers levert dit een vol en krachtig geluid op met een heel mooi basgeluid.

Kijk hier voor informatie over de beste subwoofers en de beste winkels om een goede subwoofer goedkoop te kopen. 

Zie ook


Onderwerp:
Of je nu bluetooth speakers zoekt, een HiFi speaker set, een WiFi smart speaker of een ander soort luidspreker, hier vind je alle beste speakers. Met de beste speakers uit de test in alle soorten en aanbiedingen van deze speakers bij de beste en goedkoopste winkels online.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.