Portable speaker: Ruim 2000 Bluetooth speakers


De telefoon van je smartphone kun je altijd via je oortelefoontje beluisteren. Maar om samen met vrienden te luisteren heb je een speaker nodig. Gelukkig is er een enorme keuze uit draadloze portable speakers.

Dat zijn kleine speakers die je makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Via Bluetooth staan ze in contact met je smartphone en ze beschikken over een accu zodat je ze ook buitenshuis kunt gebruiken.

Wil je een portable speaker aanschaffen, kijk dan in het overzicht met alle Bluetooth speakers. Zo weet je precies wat er te koop is en wat deze kleine speakers kosten.Een goede portable speaker kan tegen spatwater en regen, en ook tegen stof en sneeuw. Ze kunnen tegen een stootje wat natuurlijk wel nodig is als je ze in je tas meeneemt.

Natuurlijk kun je een portable speaker ook gewoon in huis gebruiken. Via een usb poort kun je hem dan direct op de stroom aansluiten en ook apparatuur kun je eventueel bedraad koppelen. Een (klein) deel van de portable speakers ondersteunt naast Bluetooth ook WiFi.


In het overzicht hierboven vind je alle speakers met Bluetooth, naast portable speakers zijn dat ook kleine speakers voor thuisgebruik.

Zie ook: Overige speaker tips
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.