Deze Bluetooth speakers doen ook als powerbank dienst

Het is vervelend als je een Bluetooth speaker bij je hebt, maar de accu van je telefoon blijk leeg te zijn. Het is dan handig als je wat van de stroom van je Bluetooth speaker naar de smartphone kunt overhevelen.


Hiervoor moet je de Bluetooth speaker dan als powerbank kunnen gebruiken. Sommige mobiele speakers beschikken over die handige functie.


Hoe beter de accu, hoe meer je kunt opladen. Maar natuurlijk kun je alle stroom die je er uit haalt niet meer gebruiken voor je speaker. Dus een meer dan redelijke capaciteit is wel welkom. Speakers als de JBL Charge, de JBL Extreme en de Ultimate Ears Megaboom combineren een powerbank-functie met een heel goede accu.

Maar er zijn heel veel meer (ook minder bekende) mobiele Bluetooth speakers met deze mogelijkheid. Kijk bij de Bluetooth speakers met powerbank functie voor alle Bluetooth speakers die je als powerbank kunt gebruiken en die over een goede accu beschikken.

Muziek spelen terwijl je oplaadt

Omdat een speakers meer stroom gebruikt dan een smartphone is de capaciteit van de accu vaak geen probleem om er tevens je telefoon mee te voeden. Het opladen kan geschieden terwijl je smartphone en speaker in gebruik hebt. Je kunt dus muziek luisteren onder het opladen van je telefoon.

Sommige Bluetooth speakers hebben ook extra functies die de accu belasten. Ze kunnen dan bijvoorbeeld ook als zaklamp gebruikt worden.

Kijk in het bovenstaand overzicht met geschikte Bluetooth speakers voor alle mogelijkheden, specificaties en prijzen.

Tip: Of kijk op Beste Bluetooth Speaker kopen voor de beste winkels om goedkoop deze bluetooth speakers te kopen, de beste portable speakers uit de test en een mobiele speaker keuzehulp.

Onderwerpen:
Bluetooth speakers met ingebouwde powerbank, mobiele speaker als powerbank, portable speaker voor noodstroom, bluetooth speaker als powerbank.Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.