Deze Bluetooth speakers werken met Google Assistant

Communiceren met je Bluetooth speakers? Dat kan met een Bluetooth speaker die Google Assistant ondersteunt. Je kan je speaker dan met spraak vragen bepaalde muziek af te spelen, maar ook om iets voor je op internet op te zoeken en je dan met gesproken tekst te antwoorden.


Zo'n speaker die met Google Assistant werkt wordt ook wel smart speaker of slimme speaker genoemd, al zit het slimme in de Googel Assistant software en niet in de speaker zelf.

Een Bluetooth speaker die met Google Assistant werk kun je helemaal met spraak besturen. Je vraagt om een bepaald nummer af te spelen of om het geluid wat zachter te zetten. Maar de mogelijkheden gaan verder. Je kunt ook vragen of het gaat regenen, of Feyenoord die middag gewonnen heeft of wat het Franse woord voor aardappel is. Eigenlijk kun je alles vragen wat je in Google kunt opzoeken, en de Bluetooth speaker met Googe Assistant geeft je netjes, in spraak, antwoord. De speaker moet natuurlijk wel met internet verbonden zijn, want daar worden de antwoorden opgezocht.

Steeds meer Buetooth speakers werken samen met Google Assistant. Kijk maar bij alle Bluetooth speakers met Google Assistant.

Mobiele Bluetooth speakers met Google Assistant

Er komen steeds meer Bluetooth speakers die Google Assistant ondersteunen. In eerste instantie waren het uitsluitend speakers voor in de huiskamer, maar er komen ook steeds meer mobiele Bluetooth speakers met Google Assistant. Dit zijn compacte speakers die voorzien zijn van een accu. Je kunt deze speakers dan ook meenemen en onderweg gebruiken.

Wil je een voordelig online een smart speaker kopen? Kijk dan bij de aanbiedingen van smart speakers bij de beste aanbieders van deze slimme luidsprekers.

In het bovengenoemde overzicht vind je alle Bluetooth speakers met Google Assistant, met alle specificaties, mogelijkheden en prijzen.
Foto: Google
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.