Autoradio tips

Op zoek naar de voor jou beste autoradio? Of misschien wel naar een compleet multimedia systeem voor in je auto? Hier vind je alle informatie en tips voor bij het kopen van de beste autoradio.


Beste autoradio's uit de test

Wat is de beste autoradio? Autoradio's worden regelmatig getest. Bijvoorbeeld door de Consumentenbond, maar ook door audio-experts in Nederland en het buitenland. Hieronder vind je een overzicht van alle beste autoradio's uit iedere autoradio test. Het betreft alle soorten autoradio's, van de beste eenvoudige autoradio tot de beste multimedia systemen voor in je auto. Ideaal als je de voor jou beste autoradio zoekt.
Beste autoradio test


Autoradio met spraak bedienen

Voor de verkeersveiligheid is het natuurlijk een groot voordeel als je een autoradio met spraak kunt bedienen. Zo hoef je je handen niet van het stuur te halen, en kun je je op de weg blijven concentreren in plaats van op de knopjes van je autoradio. Hieronder vind je een overzicht van autoradio's die je met je stem kunt bedienen.
Autoradio met spraak bediening

De mogelijkheden van een moderne autoradio

Een moderne autoradio is meer dan een radio voor in de auto waarmee je FM en AM radiostations kunt ontvangen. Met een moderne autoradio ontvang je digitale radio-uitzendingen, zorgt er voor dat je via Bluetooth je favoriete muziek naar je autospeakers kunt streamen, en de meest uitgebreide modellen bieden ook multimedia mogelijkheden, routenavigatie en de mogelijkheid om bijvoorbeeld een dashcam of achteruit-camera aan te sluiten. Hieronder alle informatie over de mogelijkheden van een moderne autoradio.
Moderne autoradio mogelijkheden

DAB+ autoradio

Één van de mogelijkheden waarmee je rekening moet houden als je een nieuwe autoradio kiest is de DAB+ radio uitzendingen op de autoradio. DAB+ is digitale radio, met een veel betere ontvangst en veel betere geluidskwaliteit. En met nog meer voordelen in de auto. En de DAB+ ontvangst is net als FM radio gratis.
Autoradio's met DAB+

Beste autospeakers kiezen

Bij een goede autoradio horen ook goede speakers. De voor jou beste autospeakers kun je makkelijk vinden met de hieronder staande speaker keuzehulp. Het begint met ruim 600 autospeakers, en door je wensen en eisen aan te vinken neemt het aantal geschikte speakers steeds meer af, tot je uiteindelijk alleen de voor jou beste speakers tegen de laagste prijs overhoudt.
Beste autospeaker keuzehulp


Zie ook
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.