Autoradio's met DAB+


DAB+ is de radio van de toekomst. DAB+ (DAB Plus) staat voor digitale radio ontvangst. Ontvangst zonder ruis. met meer te ontvangen zenders (waaronder de bekende radiozenders) in digitale kwaliteit en dat alles zonder abonnementskosten, want DAB+ radio komt net als analoge radio gewoon gratis. Vooral in de auto is DAB+ erg handig. Koop je een nieuwe autoradio? Kies dan altijd voor een autoradio met DAB+ ontvangst.


De beste autoradio's ontvangen DAB+, maar dat betreft lang nog niet alle autoradio's. Let hier dus op.  Kijk bij de goede autoradio's met DAB+ welke autoradio's digitale radio uitzendingen kunnen ontvangen.
Je ziet dan dat het heus niet alleen de luxe en dure autoradio's zijn die DAB+ kunnen ontvangen Voor minder dan 80 euro heb je al een goede DAB+ autoradio.

Een extra voordeel van DAB+ in de auto is dat de radiozenders digitaal altijd op dezelfde frequentie zitten. Je hoeft dus niet te zoeken als je het land doorrijdt en daarbij buiten het bereik van een zendmast komt. De DAB+ autoradio pakt het sterkste signaal zelf op. Het bereik van digitale radio is ook nog eens verder dan dat van het FM-signaal. Dit alles draagt bij aan de betere ontvangst en de betere geluidskwaliteit die DAB+ toch al biedt.

Ook wordt er veel informatie digitaal doorgegeven en op je display getoond. De beluisterde zender en beluisterde muziektitels kunnen worden getoond, maar ook sportuitslagen, nieuwsberichten, file-informatie en andere tekst-informatie.

Kijk bij de eerder genoemde goede autoradio's met DAB+ voor alle informatie, prijzen, reviews en gebruikerservaringen met deze digitale radio's voor in de auto.

Zie ook: Tips kiezen beste autoradio

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.