De mogelijkheden van een moderne autoradio


Slechts weinig apparaten zijn de laatste jaren zo van vorm en mogelijkheden veranderd als de autoradio. Wat een paar jaar geleden nog een FM-ontvanger met een cassettespeler was is nu een digitaal multimedia-apparaat geworden.


We spreken dan tegenwoordig ook liever over car multimedia systemen of over media receivers dan over autoradio's, want de autoradio is nog maar één van de functies van deze systemen.

Wil je weten wat er tegenwoordig allemaal aan autoradio's / car multimedia te koop is en wat er allemaal mee kan? Kijk dan eens bij de beste autoradio winkels op de consumentensite Beste Kopen. Met name de Autoradiostore van CoolBlue geeft enorm veel informatie, vergelijkingen en specificaties van alle verschillende autoradio's.


Moderne toepassingen autoradio's


  • DAB+ is de radio-variant van digitale televisie. DAB+ is veel beter van kwaliteit dan FM. Kraakvrij en met een uitstekende geluidskwaliteit. Daarnaast kent het aanvullende digitale mogelijkheden zoals aanvullende diensten zoals verkeersinformatie en tekst.
     
  • Weg met de CD's die altijd gaan haperen in de auto. Een moderne autoradio beschikt over een USB-aansluiting. Zet al je favoriete muziek op een USB-stick en je hebt je muziek-collectie altijd bij de hand.
     
  • Of stream de muziek via Bluetooth naar je autoradio. Bluetooth kun je ook gebruiken om handfree te bellen via de speakers en microfoon van je autoradio.
     
  • En bij veel moderne car multimedia wordt de autoradio gecombineerd met de navigatie. Één apparaat in de auto voor alle media.
Zie ook: Meer autoradio tips

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.