Deze autoradio's kun je met spraak bedienen


Een autoradio die je met je handen moet bedienen kan altijd gevaarlijke situaties opleveren. Niet alleen moet je je handen van het stuur halen, ook moet je kijken wat je aan het doen bent, en als je naar het display tuurt kun je niet op de weg letten. Autoradio's die je met spraak kunt bedienen zijn dan een stuk veiliger.


Je vertelt de radio welke zender je wilt horen, of de muziek harder of zachter moet en vaak zijn er ook nog andere spraakbediende functies om de autoradio aanwezig zoals handsfree telefoneren. handsfree appen en handsfree navigatie. Heeft de autoradio nog vragen? In steeds meer gevallen praat de autoradio ook terug. Alles doe je dus zonder je handen van het stuur te halen en zonder je blik van de weg te halen.

Autoradio's met spraak bediening

Kijk in het overzicht met alle met spraak te bedienen autoradio's welke in Nederland verkrijgbare autoradio's deze handige spraakbediende functie hebben.

In de meeste gevallen zijn het de meer geavanceerde dubbel-DIN autoradio's die je met je stem kunt bedienen. Het is helemaal handig als deze ook over route navigatie beschikken. Helaas is dit niet altijd het geval. In het bovenstaande overzicht kun je de spraakgestuurde autoradio's hierop selecteren. Dat geldt ook voor handige functies of mogelijkheden zoals DAB+ ontvangst en de aanwezigheid van een CD-speler. Ook op Bluetooth en de mogelijkheid om handsfree te telefoneren kun je selecteren, maar deze functies zijn in eigenlijk al deze autoradio's wel aanwezig.

Kijk in het overzicht met alle met spraak te bedienen autoradio's welke autoradio's er met je stem te bedienen zijn, wat deze kosten en laat selecties op de lijst los om de voor jou meest geschikte spraakgestuurde autoradio te vinden.

Zie ook: 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.