Beste platenspeler kopen

Vinyl is weer helemaal in. De CD (en later de streaming muziekdiensten) hebben de LP niet de das omgedaan. Integendeel, er worden weer meer vinyl platen verkocht. Het warme analoge geluid blijft veel mensen bekoren.

Hier de beste winkels om een platenspeler te kopen en de beste platenspelers uit de test.

Beste winkels voor een platenspeler

Platenspelers bij Bol.com
Het grootste aanbod aan platenspelers in Nederland biedt Bol.com. Meer dan 500 platenspelers zijn in deze webshop te vinden! Daarvoor werkt Bol.com wel samen met gespecialiseerde partners, maar dat komt de kwaliteit van het aanbod alleen maar ten goede. Hier vind je alle topmerken, en de platenspelers worden gratis bij je thuis afgeleverd.

Je vindt er platenspelers met en zonder bijbehorende speakers, met en zonder naald (meestal met), in diverse toerentallen. met diverse aandrijvingen en in alle prijsklassen, van handig om je LP's te digitaliseren tot de beste platenspelers voor audiofielen.

Platenspelers bij Coolblue
Ook bij Coolblue vind je vele tientallen platenspelers voor alle soorten gebruikers. Van eenvoudig tot exclusief. Alle goede merken zijn hier terug te vinden. Coolblue bezorgt alles binnen 24 uur zonder verzendkosten bij je thuis. Zelfs op zondag.

Deze webwinkel blinkt ook uit in informatie. Je vind via bovenstaande link reviews, tests en gebruikerservaringen van alle platenspelers. Hier vind je altijd je gewenste platenspeler.

Platenspelers bij Amazon
Bij Amazon.nl is het aanbod aan platenspelers nog veel groter dan bij Bol.com, en de prijzen zijn bij Amazon bijzonder interessant. Het vinden van de voor jou beste platenspeler is wat lastiger (tenzij je weet wat je zoekt) want de selectiemogelijkheden van Amazon zijn niet geweldig.

De verzendkosten bij Amazon zijn heel divers. Levert Amazon of een Nederlandse partner de platenspeler dan is de bezorging vaak gratis, maar bij buitenlandse partners zijn de extra kosten soms hoog. Gelukkig worden de verzendkosten duidelijk aangegeven en je kan gratis bezorging als selectie-eis opgeven.

Platenspelers bij MediaMarkt
Heel veel platenspelers zijn ook bij MediaMarkt online te vinden. De online keuze is veel groter dan in hun filialen, kijk daarom vooral ook hier als je een platenspeler zoekt. Alle populaire platenspelers zijn hier te vinden.

Platenspeler bij Blokker
Bij een platenspeler denk je misschien niet meteen aan Blokker, maar het aanbod aan platenspelers bij Blokker is verbazend groot en interessant. Dat komt doordat Blokker via zijn webshop ook platenspelers van partnerbedrijven verkoopt. Dat heeft een groot assortiment pickups tegen interessante prijzen tot gevolg.

Beste platenspelers uit de test

Weet je nog niet welke platenspeler je wilt kopen? Dan hebben we hier onder nog wat handige tips voor je.

Kijk bijvoorbeeld bij de beste platenspelers uit de test voor de best geteste platenspelers bij diverse testen uitgevoerd door deskundigen op het gebied van platenspelers. Dit kunnen audio tijdschriften zijn, maar bijvoorbeeld ook grote websites of organisaties als de consumentenbond.

Platenspeler top 10

Platenspelers zijn er in vele soorten. Van draaitafels en pick-ups die je aan je HiFi-set koppelt, tot kant en klare platenspelers met ingebouwde speakers. Wat van al deze platenspelers die meest populaire platenspelers zijn kun je zien in de platenspeler top 10

Meer platenspeler tips volgen.

beste platenspeler kopen


 
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.