Beste platenspeler kopen

Vinyl is weer helemaal in. De CD (en later de streaming muziekdiensten) hebben de LP niet de das omgedaan. In tegendeel, er worden weer meer vinyl platen verkocht. Het warme analoge geluid blijft veel mensen bekoren.

Hier de beste winkels om een platenspeler te kopen, en de platenspeler top 10.

Beste winkels voor een platenspeler

Bol platenspelers
Het grootste aanbod aan platenspelers in Nederland biedt Bol.com. Meer dan 370 platenspelers zijn in deze webshop te vinden! Daarvoor werkt Bol.com wel samen met gespecialiseerde partners, maar dat komt de kwaliteit van het aanbod alleen maar ten goede. Hier vind je alle topmerken, en de platenspelers worden gratis bij je thuis afgeleverd.

Je vindt er platenspelers met en zonder bijbehorende speakers, met en zonder naald (meestal met), in diverse toerentallen. met diverse aandrijvingen en in alle prijsklassen, van handig om je LP's te digitaliseren tot de beste platenspelers voor audiofielen.

Coolblue platenspelers
Ook bij Coolblue vind je meer dan 100 platenspelers voor alle soorten gebruikers. Van eenvoudig tot exclusief. Alle goede merken zijn hier terug te vinden. Coolblue bezorgt alles binnen 24 uur zonder verzendkosten bij je thuis. Zelfs op zondag.

Deze webwinkel blinkt ook uit in informatie. Je vind via bovenstaande link reviews, tests en gebruikerservaringen van alle platenspelers. Hier vind je altijd je gewenste platenspeler.

Beste winkels audioapparatuur
Meer topwinkels in audioapparatuur, voor nog meer goede platenspelers.
Content=King 2016. Mogelijk gemaakt door Blogger.