Computer apparatuur. Alle tips, tests en aanbiedingen

Zoek je de beste PC, laptop of computer apparatuur? En wil je deze goedkoop kopen? Lees hier dan vooral verder!

Desktop computer PC apparatuur

Hier vind je alle tips et betrekking de de computer / laptop en alle randapparatuur verzameld. Want de computerapparatuur stop niet bij de laptop of desktop PC. Je hebt ook te maken met een grote hoeveelheid randapparatuur. 

Van de printer en het netwerk, tot opslagmedia, beeld, geluid en elektrische computeraccessoires. Hieronder vind je alle tips met betrekking tot de computer en computer apparatuur. 

Goedkoop online computer apparatuur kopen

Aanbiedingen bij de beste (en goedkoopste) computerwinkels vind je hier onder. Klik op de winkel voor hun aanbiedingen met betrekking tot hun computers, randapparatuur, onderdelen en andere computer benodigdheden.

Kijk hier onder voor de aanbiedingen:

Laptop tips

We beginnen bij de tips van het meest populaire en het meest verkochte soort computer, de laptop. Hier vind je alle tips voor het vinden van de voor jou toepassingen meest geschikte laptop, notebook of chromebook. Met tips, keuzehulp, testen en aanbiedingen van de goedkoopste computer winkels.

Desktop computer (PC) tips

Ondanks de populariteit van de laptop worden er nog steeds veel PC's (personal computer, desktop computer) verkocht en gebruikt. Een PC biedt vaak meer snelheid, opslagruimte en mogelijkheden dan een laptop met een vergelijkbare prijs. 

Ook biedt een desktop PC mogelijkheden tot inbouwen van onderdelen. De meeste desktop computer zijn tegenwoordig gaming computers. Ook zijn  er kleine all-in-one computers waarbij alle techniek in de monitor wordt ingebouwd. 

Hieronder alle informatie, tips en goedkoopste online winkels voor een desktop PC en de beste desktip computer uit de test.

Tablet tips

Naast de laptop en de desktop PC is er ook nog de tablet. De tablet is een ideaal apparaatje om op schoot te lezen of te surfen. Nog makkelijker om mee te nemen dan een laptop. Maar welke tablet is voor jou toepassingen het meest geschikt? Wat is de beste tablet uit de test? En waar kun je deze tablet het goedkoopst kopen? Op dit soort vragen vind je hier het antwoord.

Netwerk tips

In vrijwel ieder huishouden is tegenwoordig wel een (meestal draadloos) netwerk aanwezig. Hier alle tips voor een optimaal netwerk thuis of op kantoor. Met overal goede WiFi op je computer of telefoon en een snelle internet verbinding.
Hoe digitaal alles ook is, je ontkomt er niet aan dat je af en toe ook iets op papier moet afdrukken. Eigenlijk kan niemand zonder printer. Maar wat is voor jou de beste printer? Wat voor eisen stel je aan je printer? 

Hieronder alle informatie over het kiezen en goedkoop kopen van de voor jou beste printer. Met een test en aanbiedingen van de beste winkels. Ook kun je er de beste winkels vinden om goedkoop printerinkt online te kopen.

Netwerk opslag tips

Documenten, brieven, bestanden, maar ook media als muziek, films en foto's vragen veel opslagruimte. Een NAS (een apparaat voor opslag van bestanden in het netwerk) geeft je een zee van ruimte. Bovendien kun je er vanaf al je apparaten dan bij. Thuis of op kantoor, maar (als je dat toestaat) ook via internet vanaf iedere plek. 

Hieronder alle tips voor deze apparatuur voor je eigen cloud op je lokale netwerk en / of internet en de beste NAS uit de test.


SSD tips

Over opslag gesproken, dat kan natuurlijk ook lokaal. Bijvoorbeeld op een SSD, de moderne opvolger van de harde schijf. Hier alle tips met betrekking tot de lokale opslag van je computer gegevens op een interne of externe SSD.


Monitor tips

Terug naar de computer zelf. Als je een desktop PC hebt, heb je daar ook een goede monitor bij nodig. En ook menig laptop gebruiker heeft graag een goede monitor op zijn werkplek of thuiskantoor staan. Omdat dat toch wat fijner kijkt. 

Daarom hier alle tips (inclusief test en aanbiedingen) voor bij het vinden van de voor jou beste computermonitor.

Toetsenbord en muis tips 

Wat voor de monitor geldt, dat geldt ook voor het toetsenbord en de muis. Noodzakelijk bij een PC / desktop computer, handig bij een laptop. Voor gebruik thuis achter het bureau verkiezen veel mensen een los toetsenbord en een losse muis boven het toetsenbord en het touchpad van hun laptop. 

En een goed ergonomisch toetsenbord of een muis is absoluut niet duur. Hier alle tips, testen en aanbiedingen.

PC speaker tips

Of je nu een PC of een laptop gebruikt, het geluid wat uit de computer komt is meestal niet denderend. Stream je je muziek naar een externe speaker? Of kies je voor een goede PC speaker set (met of zonder subwoofer). Voor weinig geld koop je een setje prima PC speakers die een heel veel beter geluid geven bij je muziek, films en games.

Webcam tips

Bij computergebruik is de aanwezigheid van een goede camera belangrijker dan ook. Zoom-vergadering, thuis onderwijs, video bellen met oma, een goede webcam is belangrijker dan ooit. Maar we hebben veel handige tips voor bij hier kiezen en goedkoop kopen van een goede webcam.

Gaming tips

Gaming is binnen de computerwereld een apart verhaal. Of het nu gaat om de computer, de laptop, de monitor of de muis, voor serieuze gaming wordt er altijd meer van de apparatuur gevraagd. Meer snelheid, meer geheugen, meer kwaliteit. Hier vind je alle tips, aanbiedingen en testen met betrekking tot apparatuur voor gaming.

Meer computer tips

Alle computerapparatuur

Op deze pagina vind je verwijzingen naar al onze pagina's met tips, informatie en aanbiedingen van alle soorten computers en computerapparatuur. Het betreft bijvoorbeeld tips over desktop PC's / desktop computers, all in one computers, laptops, toetsenborden, monitoren en tablets, maar ook printers, computermuizen, webcams, pc speakers en netwerk-apparatuur als routers, access points, wifi-versterkers en NAS-systemen. 

Ook de tips met betrekking tot computeronderdelen en gaming apparatuur vind je bij deze elektronicatips.

Bij iedere soort apparatuur vind je tips voor de aanschaf, de goedkoopste aanbieders en de beste betreffende computers en computerapparatuur uit de test. 

Ontwikkeling van computer apparatuur

Computers en computerapparatuur maakt nog steeds een flinke ontwikkeling door.

Meer mobiele computers

Voor thuisgebruik vervangt de laptop steeds meer de bureau PC. Laptops worden steeds beter en krachtiger zodat ze steeds meer taken goed kunnen uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan game laptops waarop zelfs de zwaarste grafische games kunnen spelen. Een paar jaar geleden was dat nog onmogelijk. al vroegen de games toen nog veel minder van de computer apparatuur.

In de nabije toekomst zullen de verschillen tussen mobiele computers (laptops), telefoons en tablets steeds meer vervangen. De Samsung telefoon met een groot open te klappen scherm is daar een voorbeeld van.

Spraakbesturing

Ook spraakbesturing is een ontwikkeling van computer apparatuur die al heel zichtbaar is en al lang geen toekomstmuziek genoemd kan worden.

Steeds meer computer apparatuur maar ook huishoudelijke apparatuur, audio apparatuur en video apparatuur zal in de nabije toekomst steeds meer met spraak worden bestuurd.

Snelle quantumcomputers

En zo zijn er nog steeds ontwikkelingen op het gebied van computer apparatuur bezeig. Neem bijvoorbeeld de quantumcomputers die gebruik maken van kwantummechanica om complexe berekeningen veel sneller uit te voeren. Deze quantumcomputers zijn nog in ontwikkeling maar zullen steeds meer beschikbaar komen.

Artificial intelligence

AI (kunstmatige intelligentie) is een andere ontwikkeling die volop in de belangstelling staat omdat deze het gebruik van computer apparatuur en internet voor consumenten sterk zal veranderen. Zowel in positieve zin (gebruiksvriendelijkheid, antwoorden op complexe vragen) als negatieve zin (vervanging van banen en risico's op computer gegenereerd nepnieuws).

Deze kunstmatige intelligentie en machine learning (zelflerende computer apparatuur)  zal je in de toekomst steeds vaker tegenkomen. Niet alleen in als dusdanig herkenbare computers maar ook in apparaten met ingebowude computer apparatuur zoals auto's, gereedschap en keukenapparaten.

Bio computing

Bij bio computing wordt biologisch materiaal gebruikt voor het opslaan en verwerken van informatie. Bijvoorbeeld DNA.

Data opslag

Rekenkracht en data wordt steeds meer van computer apparatuur naar internet verplaatst (de cloud), maar ook het omgekeerde is het geval. Edge computing is een techniek die de informatie en rekenkracht juist naar de apparatuur verplaatst waar deze nodig is, Zoals een zelfrijdende auto. Met edge computing is deze niet afhankelijk van extrerne bronnen, wat veiliger is.

Snellere telecommunicatie

Op het gebied van telecomunicatie is 6G een techniek die niet lang meer op zich zal laten wachten. 6G maakt de gegevensoverdracht van computerapparatuur nog sneller.

Onderwerp:
Op deze pagina hebben we aanbiedingen van computerapparatuur en tips voor het gebruik en aanschaffen van computer apparatuur in alles soorten, van computers en printers tot netwerk en gaming apparatuur. Ook kijken we naar ontwikkelingen in computer apparatuur in de toekomst.


Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.