Beste NAS kopen. Tips en aanbiedingen NAS systemen

Films, muziek, foto's en andere mediabestanden worden tegenwoordig vaak digitaal opgeslagen om op ieder gewenst moment op te slaan. Dat opslaan kan op een NAS systeem, een netwerk opslag systeem met heel veel ruimte om mediabestanden op te slaan die je dan via al je netwerkapparaten zoals een PC, een laptop, smartphone, gameconsole of tablet kunt afspelen. Of via een Smart TV. Een NAS systeem is een opslagsysteem voor al je bestanden, niet alleen voor multimedia, maar ook voor backups, documenten, zakelijke bestanden en andere files.

Een NAS (Networked Attached Storage, oftewel op het netwerk aangesloten opslag) is een kastje dat je op je netwerk aansluit waarop je bestanden kunt opslaan die je op al je apparaten wilt kunnen afspelen. PC's, laptops, smartphones, tablets en andere apparatuur. Ideaal voor bijvoorbeeld het opslaan van films en muziek, maar ook voor documenten en gegevensbestanden die je zodoende altijd en overal bij de hand hebt. Via je lokale netwerk, maar ook via internet, want een goede NAS is ook via internet te benaderen als je daarvoor kiest.

Hieronder kijken we naar de beste NAS systemen en de beste winkels om een goede NAS te kopen.

De beste NAS winkels

Goedkoop een goede NAS kopen? Hieronder vind je de beste aanbieders voor een NAS. Onderstaande winkels bieden een ruime keuze uit goede NAS systemen en verkopen deze tegen aantrekkelijke prijzen, vaak met een interessante online korting.Synology NAS

Synology NAS


Je beste NAS systeem zoeken

Zoek je nog een NAS systeem dat aan jouw wensen voldoet? Kijk dan vooral bij de NAS keuzehulp van Coolblue. Hier kun je heel snel en makkelijk de voor jou beste NAS selecteren uit een bestand met alle populaire NAS systemen. Zowel voor privé als voor zakelijk gebruik.

Verder geeft Coolblue daar heel veel informatie over alle NAS systemen en over NAS in het algemeen, zoals tests, reviews, ervaringen, mogelijkheden, voordelen, nadelen, en natuurlijk alle specificaties en prijzen.

De beste NAS uit de test

NAS systemen worden veelvuldig getest. Vooral computertijdschriften en techsites zijn daar zeer actief in. Kijk bij de beste NAS test welke NAS systemen er als beste NAS uit hun testen zijn gekomen.


Synology NAS voor 4 harde schijven

Synology NAS voor 4 harde schijven


De NAS Top 10

Welke NAS systemen zijn het meest populair? Kijk daarvoor in de NAS top 10. In dat overzicht vind je de tien meest gewilde NAS systemen van dit moment. Deze ranglijst wordt continue bijgewerkt zodat je altijd een actueel overzicht hebt van goede NAS systemen. Dit zijn heel betaalbare NAS apparaten (ook voor thuisgebruik) die plezierig en veilig zijn in het gebruik.

Toonaangevend in NAS systemen is de Taiwanese fabrikant Synology. Andere fabrikanten die goede NAS systemen maken zijn onder andere WD (Western Digital), Asustor en Qnap.

Zie ook: Meer NAS informatie


Onderwerp:
Nu de behoefte aan opslagruimte steeds meer toeneemt is ook voor thuis een NAS erg interessant. Als je films, muziek, foto's, gegevensbestanden en backups sla je op je NAS (Network Attached Storage) op. Een goede NAS biedt een zee aan ruimte. Hier boven vind je de beste NAS systemen uit de test, de beste winkels om een NAS goedkoop online te kopen, de actuele NAS top 10 en een NAS keuzehulp voor de beste NAS volgens jouw wensen.

Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.