NAS informatie


Heb je een grote muziekverzameling, een collectie foto's of een verzameling films die je niet op één maar op meerdere apparaten zoals een PC, laptop, tablet, smartphone od smart TV wilt bekijken? Overweeg dan eens de aanschaf van een NAS. Een NAS is een soort mediaserver waarop je al je bestanden kunt plaatsen. Deze zijn dan vanaf al je computers en telefoons te benaderen. Via het lokale netwerk, en als je dat wilt zelfs via internet.


Want een NAS (Network Attached Storage) is niet alleen een fileserver. Je kunt er veel meer mee. Mediabestanden streamen en backups van heel je netwerk maken, maar je kunt de NAS ook als FTP-server of webserver gebruiken. Je kunt hem zelfs via torrents films, muziek, software en andere bestanden laten downloaden van internet. En deze bestanden zijn vervolgens toegankelijk vanaf al je apparaten.

De NAS koop je als compleet systeem (met één of meerdere harde schijven), of je koopt alleen de NAS zelf en plaatst daar zelf je harde schijven in. Zo bepaal je zelf de prijs en de capaciteit van je NAS.

Alle NAS informatie

Meer weten over NAS en goede NAS systemen voor thuis of op een kantoor? Kijk dan in de NAS top 5 voor alle informatie en en de meest populaire NAS systemen.


Zie ook: 


Onderwerpen:
Beste NAS kopen, beste NAS test, NAS informatie tips.
Content=King 2020. Mogelijk gemaakt door Blogger.